Weekendture for unge med et familiemedlem i fængsel

Sidst opdateret: 24-05-2022 11:05

SAVN tilbyder gratis weekendture for unge mellem 13-17 år. Her kan unge med et familiemedlem i fængsel komme lidt væk fra hverdagen og møde andre, som har oplevet det samme som en selv.

4 weekender om året tager vi på tur sammen til en hytte tæt på Fåborg i Svanninge Bakker. I løbet af weekenden er der mulighed for at få en snak om det der er svært, med SAVNs søde rådgivere. Der er også masser af tid til at slappe af, lave spændende aktiviteter og lære hinanden bedre at kende.

SAVN har et ungesite med informationer til unge pårørende. Det findes på www.savnungdom.dk og en Instagramprofil; @savnungdom. Her kan alle unge løbende følge med i aktuelle tilbud og dele egne tanker.

Tilbuddet er for dig, som…

Er mellem 13-17 år og har forældre eller søskende som er indsatte.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig i SAVN er du med til at gøre en kæmpe forskel for en ofte overset gruppe af børn og unge, hvis far, mor eller søskende er i fængsel.  Når du arbejder som frivillig i SAVN, bliver du en del af et engageret fællesskab med andre frivillige. Vi understøtter dig og sørger for, at du får de rette kurser og uddannelser.

Vi har altid brug for en ekstra hånd til vores forskellige frivilligindsatser. Hvis du tænker, at SAVN kunne være noget for dig, må du meget gerne ringe eller skrive til os.

Kontaktinformation

SAVN - Børn og pårørende til indsatte
Hejrevej 43, 2. sal, 8000 København NV
Åbningstid: 09.00 - 18.00

28806000
kontakt@savn.dk

Kontaktperson:
Julie Nielsen