Ventilen Aarhus

Sidst opdateret: 03-02-2022 12:02

I Ventilen kan du være den, du er. Vi frivillige sørger for, at alle er med i fællesskabet, og at alle bliver set og hørt. Alle de unge, der kommer hos os, vil gerne have hjælp til at komme ud af ensomheden, så der er mange, der har det ligesom dig.

Ventilen Aarhus er et sted, hvor der er søde mennesker at hænge ud med. Du får nogen at dele små og store ting med og nogen at spille spil, tage i biografen eller en tur i skoven med. Vi hygger os sammen, så du kan få styrket din selvtillid eller få øvet nogle af de sociale ting, du synes er svære.

Første gang du kommer i mødestedet, skal du møde op en halv time, før den normale åbningstid. Her tager to frivillige imod dig, og sammen snakker I om, hvorvidt mødestedet er det rette tilbud for dig.  Du må gerne blive fulgt hen til mødestedet, hvis du er mere tryg ved det, men snakken med de frivillige skal du tage alene – også selvom du er under 18 år. Du behøver ikke give besked om, at du kommer, for der står altid frivillige klar, men du må gerne, hvis du har det bedst med det.

Vi har sædvanligvis åbent torsdag fra 18-21 og søndag fra 14-17, men kig for en sikkerheds skyld i vores kalender

Vi glæder os til at møde dig!

Tilbuddet er for dig, som…

Er 15-25 og gerne vil føle dig mindre ensom. Hvis du har andre store udfordringer end ensomhed er mødestedet måske ikke for dig, men det tager vi sammen en snak om, første gang du kommer.

 

Vil du være frivillig her?

Mødestedet er for unge, der føler sig ensomme og har gjort det over længere tid. Som frivillig er du med til at skabe en tryg og rummelig atmosfære, der skal styrke de unges selvværd og selvtillid. Vi laver forskellige aktiviteter sammen med de unge og motiverer dem samtidig til at etablere gode relationer og giver dem modet til at skabe sig et netværk udenfor mødestedet.

Du kan læse mere omkring at være frivillig hos via:

https://frivilligjob.dk/job/108695/seje-frivillige-soges-til-aarhus-hyggeligste-modested

Kontaktinformation

Ventilen Aarhus
Sønder allé 33, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Torsdag 18-21 og søndag 14-17


aarhus@ventilen.dk