Ung På Linje

Sidst opdateret: 08-09-2021 01:09

Ung På Linje er et samtaletilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogle at tale med om deres problemer og oplevelser. Det kan være alt lige fra emner som ensomhed, familie, skole, uddannelse, til mobning, selvmord, spiseforstyrrelser, sex, kærlighed og jalousi. De frivillige i Ung På Linje er ikke uddannede rådgivere eller terapeuter, og derfor er Ung På Linje ikke en decideret rådgivningslinje, men et tilbud, hvor de frivillige gennem aktiv lytning hjælper unge til at sætte ord på deres tanker og følelser. Både unge og frivillige er anonyme, da det er den bedste forudsætning for en åben og uforpligtende samtale.

Projektet startede i 1990 som en telefonlinje under Ungdommens Røde Kors og i 1997 oprettede vi Europas første chatrådgivning UngOnLine, som et tilbud til dem, der føler sig bedre tilpas med at kommunikere skriftligt.

Går du med tanker, som er svære at dele med andre, og har brug for at fortælle om en oplevelse eller blot mangler en at tale med, så er du altid velkommen til at ringe til os.

Telefonen er åben:
Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag kl. 19-22

Se også vores online samtaletilbud Ung Online her 

Tilbuddet er for dig, som…

Går med tanker, som er svære at dele med andre, og har brug for at fortælle om en oplevelse eller mangler en at tale med.

 

Vil du være frivillig her?

Som frivillig vil din evne til at lytte og forstå ofte blive udfordret. På hver vagt vil du møde nye udfordringer, for du ved aldrig, hvad din næste samtale handler om. Det kan være en ung pige, der vil fortælle om sin søde kæreste. Eller en ung fyr, der er frustreret over sin mors druk og vold.

Alle frivillige gennemgår et grundkursus med fokus på ungdomspsykologi, samtaleteknik og aktiv lytning. Du modtager også fast supervision af psykologer og får spændende muligheder for efteruddannelse.

Vi ser gerne, at du bruger ca. 20 timer om måneden som frivillig, og at du deltager i det organisatoriske arbejde som eksempel PR og efteruddannelse. Aktiviteten holder til i København.

Lyder dette som noget for dig? Så skriv til os på blivfrivilligupl@urkmail.dk

Kontaktinformation

Ungdommens Røde Kors
Hejrevej 30, 8000 København NV
Åbningstid: 19.00-22.00

70121000
upl@urkmail.dk