Trivselsgruppe for piger med autisme

Sidst opdateret: 17-03-2022 11:03

Er du en pige i alderen 12-15 år med autisme, og vil du gerne mødes med andre piger med autisme? Så kunne denne gruppe være noget for dig.

Man kan have forskellige udfordringer, når man har autisme, og det kan derfor være rart at mødes med andre, der måske har nogle af de samme udfordringer. Det kan være i forhold til skolen, familie, venner, fritidsinteresser mv.

I trivselsgruppen mødes man med andre piger, der også har autisme. Her kan man tale om alt det der fylder – både det gode og det svære. Man kan hjælpe hinanden med at løse udfordringer, ved at høre hvordan andre håndterer tingene, og man kan få talt højt om nogle af de ting, man går og tumler med. Måske føler man, at man er alene i verden med sine problemer. I gruppen finder man ud af, at der er andre der har det på samme måde.

Gruppen ledes af to frivillige gruppeledere fra Frivilligcenter Aarhus, som er ordstyrere og hjælper gruppen med at skabe et sted, hvor der er rart at være for alle, og hvor alle bliver hørt og forstået.

Tid og sted

Gruppen mødes en gang om ugen i 8 uger. Gruppen mødes en fast hverdag, typisk kl. 16-18, og møderne finder sted i Frivilligcenter Aarhus’ lokaler på Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C. Der opstartes løbende grupper.

Der er mulighed for at have en forælder med som støtte, dog vil forældre ikke deltage i møderne, men vil i stedet kunne vente uden for lokalet.

Tilmelding
Man tilmelder sig ved at kontakte selvhjælpsindsatsen i Frivilligcenter Aarhus og tilmelding skal foregå via en forælder/værge.

Du bliver herefter inviteret til en forsamtale sammen med en af dine forældre, hvor vi sammen finder ud af, om gruppen er det rigtige tilbud til dig.

Det er gratis at deltage i gruppen.

Tilbuddet er for dig, som…

...har en autisme diagnose
...er en pige i alderen ca. 12-15 år
...har lyst og overskud til at indgå i en gruppe på 6-8 deltagere
...vil dele dine erfaringer med andre, kan lytte og rumme det de andre fortæller
...kan fungere i en gruppe

Kontaktinformation

Selvhjælpstilbuddet i Frivilligcenter Aarhus
Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C

60545837
selvhjaelp@frivilligcenteraarhus.dk