Synshælpen - gratis synstest og briller til udsatte

Sidst opdateret: 01-11-2022 01:11

Dansk Folkehjælp og Louis Nielsen har lanceret SynsHjælpen, som årlig giver gratis synstest og briller til over 1.500 udsatte danskere.

En undersøgelse fra Dansk Folkehjælp viser, at 85 % af de udsatte børnefamilier, som Dansk Folkehjælp i dag hjælper, har 3.000 kr. at leve for om måneden, før mad er betalt. I en tid med høje prisstigninger fravælger de derfor ofte omkostninger som knytter sig til brugerbetalt sundhedsydelser

Et nedsat syn kan forårsage hovedpine og mangel på koncentration. Det kan blive en hæmsko for voksne på arbejdet og deres børn i forbindelse med deres skolegang og uddannelse.

Vi er optaget af passe godt på danskernes syn, og vi er glade for at kunne hjælpe de danskere, der ikke har selv har råd. Vi ved, at et godt syn er vigtigt for at få en god hverdag, fortæller Mads Nygaard, der er direktør for Louis Nielsen og uddannet optiker.

Louis Nielsen og Dansk Folkehjælp regner med at tilbyde gratis synstest og briller til en samlet værdi af 3.8 mio. kr. over de kommende år.

SynsHjælpen_480x250px

Tilbuddet er for dig, som…

Tilbuddet gælder i hele Danmark for:

  • Voksne på overførselsindkomst.
  • Børn over 10 år af ovennævnte.

OBS! Børn under 10 år kan kun få briller gennem en øjenlæge.

 

Kontaktinformation

Dansk Folkehjælp
7 Nødkær Alle, 8270 Højbjerg
Åbningstid: kl. 9.00 til 16.00

70220230
post@folkehjaelp.dk

Kontaktperson:
Carl-August Paulsen