Sorglinjen

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08
For alle sorgramte teenagere og voksne

Har du mistet en, der står dig nært? Eller har alvorlig sygdom ramt en af dine nærmeste?

Det er svært, når mennesker, vi holder af, er syge eller dør. Mange pårørende og efterladte oplever at være alene i et kaos af følelser under sygdomsforløbet eller efter et dødsfald. For nogen er det nemt at betro sig til familie og venner, for andre er det svært at betro sig til de nærmeste, når livet gør ondt. For de fleste gælder det, at de svære følelser og sorgen bliver mindre, når den deles med andre. Uanset om du er 13 år og har en alvorligt syg forælder, eller om du er 80 år og har mistet din ægtefælle.

De frivillige har prøvet det selv

På Sorglinjen kan du tale eller skrive med frivillige. Der er både unge og ældre på Sorglinjen og fælles for dem er, at de selv har mistet en nærtstående og gerne vil lytte og dele deres erfaringer med dig.

Mange oplever, at venner, familie og kærester har svært ved at forstå. Rigtig mange oplever desværre også, at omgivelserne helt glemmer at spørge ind til, hvordan det går – eller ikke ved, hvordan de skal gøre det. Derfor oplever mange det som en kæmpe lettelse at tale med en, der har oplevet det samme. De frivillige på Sorglinjen har oplevet sorg på nærmeste hold, og kender derfor til situationen.

Tilbuddet er for dig, som…

er pårørende eller efterladt i alle aldre. Har du mistet en forældre, søskende, et barn? Eller lever du med en alvorligt syg ægtefælle, søskende eller forælder? Måske har du en kæreste, som har mistet og har brug for vejledning i at støtte vedkommendes sorgproces? Du kan kontakte Sorglinjen uanset hvor i landet du befinder dig.

Kontaktinformation

Børn, Unge & Sorg
Banegårdspladsen 10, 2.th., 8000 Aarhus C
Åbningstid: Alle dage kl. 17-21

70266766
oe@sorgcenter.dk

Kontaktperson:
Ole Eriksen