skrivdet.dk

Sidst opdateret: 25-08-2021 01:08

Rådgivning på Livslinien

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

De fleste mennesker har perioder, hvor livet eller en situation opleves som så svær, at de ikke kan magte den alene. For nogen fører krisen til selvmordstanker og uden hjælp måske til selvmordsforsøg og selvmord.

Derfor er det afgørende, at du får fortalt et andet menneske, at du har det svært, så du kan få den hjælp og støtte, du har brug for. På Livslinien er vi vant til at tale om selvmord og selvmordstanker, og vi vil meget gerne tale med dig.

Du kan også kontakte Livslinien, hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.

skrivdet.dk

På skrivdet.dk kan du skrive, når du har behov for det og lyst til det. Du kan gemme dine spørgsmål og svar, så du kan tage dem frem igen på et andet tidspunkt. På den måde kan du også holde dig selv fast på de ting, du måske skal arbejde med og samtidig eventuelt se, hvilken udvikling du har været igennem i den tid, hvor du har skrevet. Rådgivning over nettet kan bruges til at få råd, støtte og vejledning og kan ikke sidestilles med et behandlingstilbud eller ses som et terapiforløb.

Tilbuddet er for dig, som…

Du kan skrive til skrivdet.dk, hvis du har selvmordstanker, eller hvis du er i anden alvorlig livskrise. Vi rådgiver også pårørende og efterladte til selvmord.

Vil du være frivillig her?

Bliv frivillig rådgiver og gør en forskel

Som frivillig rådgiver på Livslinien får du mulighed for at gøre en forskel for mennesker, der står i en svær livssituation. Det kræver, at du vil give af din tid, faglighed og opmærksomhed. Til gengæld kan du engagere dig i et meningsfuldt arbejde, og være med til at give mennesker i krise nyt håb og mulighed for at genvinde noget af det livsmod, som de kan have svært ved at finde.

På Livslinien yder vi anonym rådgivning. Vi har en Telefonrådgivning og en Chatrådgivning. Du kan vælge, om du vil rådgive skriftligt som Chatrådgiver eller mundtligt på Telefonrådgivningen. Målgruppen for rådgivningen er:

  • Mennesker med selvmordstanker
  • Mennesker i krise
  • Pårørende
  • Efterladte

Du kan læse mere om arbejdet som frivillig rådgiver på Livslinien på vores hjemmeside www.livslinien.dk. Herfra kan du ligeledes søge om at blive frivillig rådgiver via vores online ansøgningsformular. Ved spørgsmål, kan du kontakte Livsliniens sekretariat alle hverdage kl. 10.00-16.00.

Kontaktinformation

Livslinien
, 8000 Aarhus

33321119
sw@livslinien.dk

Kontaktperson:
Simon Witting