Sindslidendes vilkår

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Sindslidendes Vilkår driver Bazen og Aktivitetscaféen - to sociale caféer, som danner rammen om trygt samvær, fælles aktiviteter og en sund livsstil.

Vores dagligdag i Bazen er koncentreret om hyggeligt samvær og den fælles aftensmad. Her mødes brugere og frivillige om eftermiddagen til kaffe og frugt, samtaler om løst og fast og gerne et brætspil. Et samlingspunkt i værestedet er desuden det sunde og økologiske aftensmåltid, som vi planlægger og tilbereder i fællesskab.

I Aktivitetscaféen afholder vi forskellige aktiviteter om søndagen, som både kan foregå i værestedet med fx kreative sysler og brætspils-turneringer eller vi tager ud af huset til nogle af byens kulturelle tilbud.

Der er cirka 60 brugere, som regelmæssigt eller med mellemrum kommer i værestederne og deltager i aktiviteterne - fremmødet af brugere fra dag til dag er alt fra 2-15 personer og der er altid to frivillige på vagt. Vores mål er, at værestederne er en tryg ramme til at brugerne kan skabe gode sociale relationer og fællesskab samt deltage i aktiviteter, som giver succesoplevelser.

Læs mere om os her: https://sindslidende.dk/om-os

Tilbuddet er for dig, som…

Er over 18 år og har behov for fællesskab. Værestedet henvender sig primært til psykisk sårbare borgere.

Vil du være frivillig her?

Er det dig?
Bor du i nærheden af Aarhus og har du lyst til at gøre en forskel for andre? Så kan du blive frivillig i Sindslidendes Vilkår.

Vi er en organisation, som driver to væresteder i Aarhus for borgere med forskellige psykiske sårbarheder. Vi arbejder for at skabe gode rammer for trygt samvær, fælles aktiviteter og en sund livsstil.

Vores værdigrundlag bygger på stor brugerinddragelse, og at vi i fællesskab - brugere og frivillige - driver værestederne.

Hvordan er hverdagen i Sindslidendes Vilkår?
På en typisk vagt i vores væresteder mødes vi om eftermiddagen til frugt, kaffe og hyggesnak. Senere handler vi sammen ind til et sundt og lækkert aftensmåltid, som vi laver i fællesskab. Resten af aftenen forløber med snak, spil eller en gåtur. Fremmødet af brugere er typisk mellem 2-15 og vi er altid mindst to frivillige på vagt.

Vi har aktiviteter både i og ud af huset som blandt andet kreative projekter i værestedet, teatertur, biograftur, digtoplæsning, museumsbesøg og andre sjove aktiviteter som vores brugere og frivillige finder på.

Som frivillig i Sindslidendes Vilkår har man to vagter om måneden, deltager i månedsmødet samt den årlige uddannelsesdag og uddannelsesweekend.

Via uddannelsesdagen og weekenden styrkes fællesskabet i frivilliggruppen og kompetencerne for at være frivillig øges. Vi er en rigtig engageret frivilliggruppe på cirka 20 frivillige, hvor de fleste er studerende.

Mød de nuværende frivillige, bestyrelsen samt vores ansatte koordinator her.

Er du interesseret i at blive frivillig hos os. Kontakt os gennem: https://sindslidende.dk/kontakt-os

Kontaktinformation

Sindslidendes vilkår (SV)
Sønder Allé 33, 8000 Aarhus
Åbningstid: Mandag, Tirsdag, Onsdag: 16.00-20.45 og Søndag: 15.00-19.45

53112343
info@sindslidende.dk

Kontaktperson:
Helene