Seniorvejledning i Aarhus

Sidst opdateret: 04-10-2022 10:10

Har du lige forladt arbejdsmarkedet, eller er du på vej til det? Og vil du gerne have et indblik i, hvilke muligheder og tilbud der findes i dit lokalområde samt Aarhus-området? Eller vende dine tanker omkring seniorlivet og sparre med én, der kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvilke fællesskaber der kunne være relevante for dig at opsøge? Så har du mulighed for at booke et møde med en seniorvejleder.

Vejledningen kan foregå i dit lokalområde - på biblioteket, lokale folkehuse eller på Folkestedet. Et møde varer typisk en times tid og herefter aftaler I, om der er brug for at mødes igen.

Du kan booke tid hos vores seniorvejledere på senior-telefonen 24 27 23 11, som er åben mandag til torsdag kl. 8.00-16.00.

Seniornetværk

I Seniorvejledning Aarhus laver vi også månedlige seniornetværk, hvor det er muligt at møde andre der befinder sig i overgangen til seniorlivet samt møde vores seniorvejledere. Her bliver vi inspireret af oplæg udefra, inspirerer hinanden, afprøver aktiviteter og laver netværksaktiviteter.

Hold øje med facebookgruppen seniorvejledning Aarhus eller gå ind på hjemmesiden https://arbejdsliv-seniorliv.dk og tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked i din indbakke hver gang, der er arrangementer .

Tilbuddet er for dig, som…

  • Er senior i Århus i alderen 55 og opefter

Kontaktinformation

Arbejdsliv til seniorliv
Carl Blochs Gade 28 8000 Aarhus C, 8000 Aarhus
Åbningstid: Mandag til torsdag kl. 8.00-16.00

24272311
trdm@aarhus.dk

Kontaktperson:
Trine Møller