SAVN - Gratis telefonrådgivning for pårørende til indsatte

Sidst opdateret: 15-12-2022 12:12
For pårørende og fagpersoner tilbyder SAVN gratis telefonrådgivning af børnefaglig, socialfaglig, juridisk og økonomisk karakter.

Rådgivningen strækker sig bredt over emner og problemstillinger som relaterer sig til de nye forhold, det medfører, når fx en partner og forælder til børn er blevet fængslet. Ligesom at vi vejleder om, hvordan situationen omkring børnene bedst håndteres.

SAVNs telefonrådgivning henvender sig også til børn og unge med søskende, mor eller far i fængsel. Her kan man som barn og ung ringe og få en snak om de svære tanker og følelser, som ofte følger med, når et nært familiemedlem afsoner en dom.

Vores dygtige rådgivere sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 10:00 og 15.00 og torsdage fra 10:00-17:00. Det er dig, der bestemmer, hvad I skal tale om, og du kan godt være anonym.

Du kan læse mere om vores rådgivning på: www.savn.dk.

Tilbuddet er for dig, som…

  • Har et familiemedlem som er i fængsel og har brug for en at tale med.

Tilbuddet er anonymt og gratis og du kan både få juridisk, børne- og socialfaglig vejledning. Vi tilbyder desuden børnefaglig rådgivning til indsatte forældre.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig i SAVN er du med til at gøre en kæmpe forskel for en ofte overset gruppe af pårørende til indsatte.
Når du arbejder som frivillig i SAVN, bliver du en del af et engageret fællesskab med andre frivillige. Vi understøtter dig og sørger for, at du får de rette kurser og uddannelser.Vi har altid brug for en ekstra hånd til vores forskellige frivilligindsatser.Hvis du tænker, at SAVN kunne være noget for dig, må du meget gerne ringe eller skrive til os.

Kontaktinformation

SAVN - Børn og pårørende til indsatte
Hejrevej 43, 2. sal, 2400 KBH N
Åbningstid: Mandag-onsdag og fredag kl. 10:00-15:00 og torsdag kl. 10:00-17:00

28806000
kontakt@savn.dk

Kontaktperson:
Elisabeth Toft Rasmussen