Samtaler med terapeut for indsatte og tidligere indsatte

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Konsekvenserne ved miste sin frihed og måske miste kontakten til pårørende og venner kan være svære at bære alene. Håbet om, at det kan være anderledes, kan spire frem, når nogen vil lytte til det svære.

Café Exit har en gruppe terapeuter og præster tilknyttet. De tilbyder samtaleforløb med indsatte og tidligere indsatte uden at få løn for det. De har alle tavshedspligt.

Du henvender dig til os, så formidler vi kontakten.

Tilbuddet er for dig, som…

Er indsat eller tidligere indsat.

Vil du være frivillig her?

Café Exit har brug for flere frivillige til at gøre en indsats for indsatte og tidligere indsatte. Vi mangler altid dygtige terapeuter, som vil være en del af vores korps af frivillige.

Frivillige er med i næsten alle grene af Café Exits arbejde, så du kan altid finde et sted, hvor du kan bidrage. For at blive frivillig skal du være mindst 25 år. Som frivillig får du mulighed for at deltage i  kurser, hvor der er fokus på emner med relation til Café Exits arbejde, eksempelvis oplysning om rets- og fængselssystemet, om kriminalitetens årsager, om ”den gode samtale” og om konfliktløsning.

Det er af uvurderlig betydning, at der er mennesker, som vil bruge tid på at være sammen med indsatte og tidligere indsatte. Skriv eller ring til os, hvis du vil høre mere om vores tilbud eller om muligheden for at blive frivillig.

Kontaktinformation

Café Exit
Vestergade 43, 8000 Aarhus C

29127292
pac@cafeexit.dk

Kontaktperson:
Palle Christensen