Samtalegrupper for mænd midt i livet

Sidst opdateret: 08-09-2021 08:09

Mænd og følelser lancerer 8 samtale datoer fra start september til start december, hvor vi mødes onsdage lige uger Kl. 16.30-17.30 og taler i en time om et nyt emne hver gang. KUN FOR MÆND og mænd i midten af livet. (35-55 år)

Vi mødes i hos Frivilligcenter Aarhus overfor rutebilstationen. Jeg vil være ordstyrer på møderne, og vi vil tale om emnet, man kan fortælle sin historie, og alle vil blive hørt, og her er vi ligestillede. Man bestemmer selv hvor meget man vil sige. Der vil være tryghed, åbenhed og venlighed.

Dato og emner er:

1. Stress (hvad er det, har du oplevet det, del din historie, lær af de andre) 8/9

2. Depression, hvorfor havner man i det, og hvordan kommer man ud af det? 22/9

3. Savn til sit barn når hun er hos mor, fortæl din historie og hør andres. 6/10

4. Skilsmisse, hvordan kommer du videre. Hvad er vigtigt for dig og dit barn/børn. 20/10

5. Ensomhed som mand er tabu, lad os tale om det. Vi prikker hul. 3/11

6. Sorg, har du mistet din mor eller far og har du det stadig svært med savnet. 17/11

7. Medicin mod psykiske sygdom ja tak eller nej tak? Fordele og ulemper. 1/12

8. Finde en ny kæreste, hvordan, hvorfor og hvor. Kærlighed kan være det værste og bedste, hvordan kommer du videre? 15/12

For tilmelding send kort email med dit navn samt dato du ønsker at deltage i til dw@davidwilliams.dk. (Man må gerne deltage flere gange.) Vi skal være minimum 4 (max 8) for at det bliver til noget. Tilmelding senest 2 dage før ovennævnte datoer. Du får evt. aflysning på mail senest dagen før. (Hvis der ikke er nok tilmeldte eller sygdom)

Er det en success vil vi fortsætte med nye emner i 2022, eksempelvis skam som et emne. De mest populære emner vil gå igen. Vel mødt. 

Tilbuddet er for dig, som…

Er mand og mellem 35-55 år og som gerne vil arbejde med din mentale sundhed ved at tale med andre ligestillede mænd om hvordan du har det, og måske hvis du har været, eller er i, eller er på vej i en livskrise.

Tilbuddet er til dig som er åben, og gerne vil blive klogere på dit indre, få sagt dine følelser højt så andre kan høre dem.

Vi tror på samtaler, om at få prikket hul på det svære - at det hjælper. Det ændrer måske ikke din trivsel fra 1/10 til 10/10 men det ændrer det en lille smule - små skridt, og det sætter tanker i gang.

Vi ønsker at gøre op med at rigtige mænd ikke græder, at man skal føle sig som svag hvis man er mand og rækker ud og fortæller andre at man er bange eller ked af det, det er en styrke i vores øjne.

Vi er alle forskellige, og vi vil være de bedste udgaver af os selv, men det kræver at vi kender os selv, kender vores indre, hvem er vi, hvad gør mig glad, inderst inde.

Der er ikke noget hokus pokus over det, vi er ganske almindelige mænd som alle har været ude for kriser, så vi i dag lever et bedre og klogere liv. Men vi hylder det uperfekte.

Mød op og se om du får noget ud af det, og meld dig til det emne/emner du finder interessant.

Kontaktinformation

Mænd og følelser
, 8240

42951812
dw@davidwilliams.dk

Kontaktperson:
David Williams