Samtalegrupper for efterladte unge

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

I vores afdelinger i Aarhus kan du deltage i samtalegrupper for unge på 20-27 år, der har mistet en forælder. En samtalegruppe er ikke terapi – men en god mulighed for dig, der ønsker at mødes og tale om svære tanker og følelser med andre unge, der har mistet.

Hver gruppe ledes af to af vores unge frivillige, der selv har mistet en forælder. Grupperne har op til 8 deltagere og man mødes en gang om ugen – ca. 12 gange i alt.

Tilbuddet er for dig, som…

som er 20-27 år, har mistet en forælder eller søskende, og har brug for at snakke med andre efterladte unge omkring din sorg.

Vil du være frivillig her?

Brug dine egne erfaringer til at hjælpe andre

Det er af afgørende betydning, at du har lyst og overskud til at bidrage med dine egne erfaringer – også selvom de kan være smertefulde. Det er de erfaringer, som vores brugere kan finde genkendelse i.

Vi forventer ikke, at du har professionel erfaring med samtaleterapi eller lignende. Personligt engagement og overskud er det vigtigste. Vores tilbud skal udgøre et rum, hvor man kan tale med frivillige, der også har prøvet at miste.

  • Du har mistet forælder eller søskende og har lyst, evner og overskud til at hjælpe andre i svære livssituationer.
  • Dit tab ligger så langt tilbage, at dit savn ikke længere er altdominerende og at evt. professionel hjælp, du har modtaget er afsluttet. Omvendt er det vigtigt, at dit tab ikke ligger alt for mange år tilbage. Vi vægter derfor som udgangspunkt at tabet ligger 1-5 år tilbage, men du er naturligvis ikke udelukket fra at søge, hvis dit tab ligger lidt længere tilbage.
  • Du har lyst til at indgå i den løbende kvalificering og supervision, som vi tilbyder.

Kontaktinformation

Børn, Unge & Sorg
Banegårdspladsen 10, 2.th., 8000 Aarhus C

70266766
oe@sorgcenter.dk

Kontaktperson:
Ole Eriksen