Samtalegruppe: Senior-Sind

Sidst opdateret: 18-10-2021 09:10

Senior sind – en samtalegruppe om overgangen til livet som senior. Livet som senior er forbundet med et skift i livet, hvor både arbejdsliv og privatliv ofte ændrer sig. Mange finder det svært at finde sig til rette i den tredje alder. Måske man savner et arbejdsliv, en større omgangskreds, flere at tale med, en krop uden skavanker eller lignede. Gruppen er et tilbud til seniorer der har lyst til både at lytte og fortælle om et langt livs erfaringer og dele de udforinger de oplever i den tredje alder. Gruppen er for seniorer (65+ år) og vil have 8 deltagere. Møderne foregår i vores lokaler på Sønder allé 33 og vil ligge i dagtimerne, på en fast hverdag. Grupperne starter når der er nok tilmeldte. Sammen med gruppen vil der være en fast frivillig, som sørger for at alle får taletid og holder fokus på dagens emne. Hver mødegang har et emne. Gruppens deltagere vil, guidet af den frivillige gruppeleder, finde en række emner de finder relevante. Ideer til emner kunne være:

  • De nære relationer – på godt og ondt
  • Oplevelser der ændrede mit liv
  • Venskaber og ensomhed
  • Kroppens forandringer
  • Kærligheden gennem livet

Til hver mødegang fortæller alle på skift om deres oplevelser og tanker om dagens emne. Der er tavshedspligt i gruppen. Gruppen er sammen i 2 timer, med en pause midtvejs og der vil være kaffe og the. Det er gratis at deltage. Før gruppe startes op, vil alle interesserede blive inviteret til et informationsmøde, hvor man kan høre om gruppen, møde andre mulige deltagere og fortælle lidt om hvilke udfordringer man hver i sær oplever som senior. Hvis du kunne tænke dig at høre mere og eventuelt tilmelde dig, skal du kontakte os i selvhjælpstilbuddet i Frivilligcenter Aarhus. Skriv en mail eller ring til os. Vi håber du har lyst til at være med.

Tilbuddet er for dig, som…

Er senior (65+) og oplever udfordringer ved "den tredje alder", og har lyst til at mødes med andre ligesindede og dele disse udfordringer og udveksle erfaringer.

Kontaktinformation

Selvhjælpstilbuddet i Frivilligcenter Aarhus
Sønder Allé 33, 8000 Aarhus C

60545837
selvhjaelp@frivilligcenteraarhus.dk