Samtaleforløb, Voksne og Seniorer

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Hos SIND Rådgivning tilbyder vi et gratis og kompetent samtaleforløb til voksne og senior pårørende, og vi tager udgangspunkt i dine behov. Vores erfarne rådgivere taler med dig om pårørenderollen, sygdommen og det, den kan betyder for relationen. For mange kan det være en hjælp at tale om, hvordan du som pårørende bedst muligt passer på dig selv, så du både kan være en vigtig og omsorgsfuld pårørende og samtidig få opfyldt dine egne behov, som den du er.

Et undervisningsforløb kan være relevant for dig, som er pårørende til en nærtstående voksen (over 18 år) med psykisk sårbarhed eller en psykiatrisk diagnose. Det kan f.eks. være en partner, et voksent barn, en nær ven eller en forælder.

Undervisningsforløbet har til formål at præsentere pårørende for viden, der kan hjælpe med at forstå og håndtere vilkåret som pårørende. Et forløb består af seks til otte undervisningsgange, hver gang med udgangspunkt i et forskelligt tema. Formen er oplæg fra fagpersoner, som herefter drøftes med og blandt deltagerne. I undervisningsforløbet deltager ca. 15-20 pårørende sammen med en gennemgående oplægsholder samt lejlighedsvis inddragelse af relevante oplægsholdere.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information om SIND undervisning, eller er i tvivl om et undervisningsforløb er det rigtige for dig.

Filip Ingesman Hansen

E-mail: undervisning@sindraadgivning.dk

Tlf.: 42508225

Tilbuddet er for dig, som…

er voksne og seniorer pårørende til personer der lever med psykisk sygdom.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig for Sind Rådgivning gør du en stor forskel for mennesker berørt af psykisk sygdom i deres hverdag. Vi er ansvarlig for den landsdækkende telefonrådgivning, tilbyder individuelle og gruppe samtaleforløb for alle aldersgrupper samt støtte til mennesker med psykiske udfordringer som ønsker at komme tilbage til arbejdsfællesskabet.

Interesseret i frivillig i telefonrådgivningen? hbp@sindraadgivning.dk Henrik Bach Poulsen

Interesseret i frivillig i Sinds andre aktiviteter? frivillig@sindraadgivning.dk

Kontaktinformation

SIND Rådgivning
Børglumvej 5, 1., 8240 Aarhus
Åbningstid: Efter aftale

21263658
samtale@sindraadgivning.dk

Kontaktperson:
Filip Ingesman Hansen