Salam for ældre

Sidst opdateret: 23-03-2022 11:03

Salam for ældre er et samværs- og aktivitetstilbud til ældre borgere med anden etnisk baggrund end dansk. Tilbuddet er for den gruppe af ældre, der savner et socialt netværk. Det kan være ældre der har begrænset familie eller netværk i Aarhus, ældre der savner nogen at have samtaler med på sit eget sprog, ældre der mangler viden om mulighederne i ældre-systemet - eller ældre som blot savner nogen at være sammen med.

Vi mødes en gang ugentligt på Lokalcenter Møllestien - hver tirsdag i tidsrummet 12-14.30. Her er der mulighed for at deltage i lette gymnastik øvelser, musik og rytmik, kreative aktiviteter (som strikning, hækling, tegne/male), undervisning om sundhed og tilbud for ældre, og ikke mindst er der mulighed for samtale, hygge og samvær over en kop kaffe.

Salam er neutral hvad angår politik og religion. Registrering og tilmelding er ikke nødvendigt (ring dog gerne før du kommer den første gang), og man kan være anonym, hvis man ønsker det.

 

Tilbuddet er for dig, som…

...ønsker at være sammen med andre ældre, der også savner et rum, hvor man kan snakke sit eget sprog.
...har lyst til at deltage i forskellige kreative projekter, og hvor man får mulighed for at blive klogere på sundhed, og ikke mindst de muligheder der er for ældre i Aarhus Kommune.

Kontaktinformation

Muhabet Aarhus
Skolebakken 11, kld. tv, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Tirsdage: 12-14.30

86181812
camilla@muhabet-aarhus.dk

Kontaktperson:
Camilla Vihrs