Retshjælp til indsatte og tidligere indsatte

Sidst opdateret: 18-08-2021 11:08
Hver tirsdag fra 14-17 kan du som indsat og tidligere indsat få retshjælp af vores dygtige advokat Jane Rasmussen, der har mange års erfaring med retshjælp og juridisk vejledning. Vi kan desværre ikke tilbyde retshjælp i forhold til straffesager eller sager vedrørende afsoning. Du er også velkommen til at kontakte os for en personlig aftale om retshjælp, hvis du ikke har mulighed for at komme tirsdag eftermiddag.

Tilbuddet er for dig, som…

Er indsat eller tidligere indsat.

Vil du være frivillig her?

Café Exit har brug for flere frivillige til at gøre en indsats for indsatte og tidligere indsatte.

Frivillige er med i næsten alle grene af Café Exits arbejde, så du kan altid finde et sted, hvor du kan bidrage. For at blive frivillig skal du være mindst 25 år. Som frivillig får du mulighed for at deltage i kurser, hvor der er fokus på emner med relation til Café Exits arbejde, eksempelvis oplysning om rets- og fængselssystemet, om kriminalitetens årsager, om ”den gode samtale” og om konfliktløsning.

Det er af uvurderlig betydning, at der er mennesker, som vil bruge tid på at være sammen med indsatte og tidligere indsatte. Skriv eller ring til os, hvis du vil høre mere om vores tilbud eller om muligheden for at blive frivillig.

Kontaktinformation

Café Exit
Vestergade 43, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Hver tirsdag fra kl. 14-17 i caféen.

29127292
pac@cafeexit.dk

Kontaktperson:
Palle Christensen