RedenUng Aarhus Rådgivning

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

I RedenUng Aarhus tilbyder vi rådgivning til unge mellem 18 - 30 år om seksuelle gråzoner, sugardating & salg/bytte af seksuelle ydelser. Rådgivningen er åben hver mandag kl.16:00-19:00. Ring eller send en sms til 20156878. Det er også muligt at møde op til en fysisk rådgivning. Det kan dog være en god idé at lave en aftale med os på forhånd. Vi rådgiver alle køn. Tilbuddet er anonymt & gratis. Vi holder til på ved Reden på Sjællandsgade 6, Aarhus C.

 

Er du mellem 18-30 år og kan du genkende følgende:

  • Måske har du solgt eller delt et nøgenbillede af dig selv eller en anden og er blevet utryg ved, hvilke konsekvenser det vil få.
  • Måske har du prøvet at få overskredet dine grænser eller er kommet til selv at overskride en andens grænse og har brug for én at tale med om det.
  • Måske føler du dig ensom og overskrider dine seksuelle grænser for at følelsen skal forsvinde.
  • Måske dater du andre for penge, stoffer, oplevelser eller bekræftelse og føler, at du har mistet kontrollen. Eller du kender én, der gør, og du ved ikke, hvordan du kan hjælpe. Eller om du overhovedet skal blande dig.

At sælge/bytte sex kan se ud på mange forskellige måder  og det kan være svært at tale, med dem man kender, om det.

I RedenUng Aarhus sidder Sheila og Natasia klar til at snakke med dig, og der er ingen spørgsmål eller følelser, der er forkerte.

Ring eller sms hellere en gang for meget end en gang for lidt.

 

Tilbuddet er for dig, som…

er mellem 18-30 år og har erfaringer med seksuelle gråzoner, sugardating & salg/bytte af seksuelle ydelser og har du brug for én at tale med?

Det er helt normalt at eksperimentere med kærlighed, sex og grænser. Det er nemlig en del af det at udforske og opdage sin egen seksualitet. Men nogle gange kan det være svært at mærke sine egne grænser. Og selvom man har sagt ja til at bytte eller sælge seksuelle ydelser har man fortsat ret til sine grænser. Vi taler altid om dine bekymringer, dilemmaer & problemer. Vi kan hjælpe dig med at stille de rigtige spørgsmål - og måske se dit dilemma fra en ny vinkel. 

Er du ven/veninde, forælder eller fagperson og bekymret?

I RedenUng Aarhus tilbyder vi også rådgivning og sparring til dig, der er fagperson, ven/veninde eller forælder til en som sugardater eller bytter/sælger seksuelle ydelser. Hvis du f.eks. er i tvivl om, hvordan du skal gribe en særlig situation eller problemstilling an, er du altid velkommen til at ringe til os.

 

Kontaktinformation

RedenUng Aarhus
Sjællandsgade, 8000 Aarhus
Åbningstid: Mandag kl.16:00-19:00

20156878
sb@reden.dk

Kontaktperson:
Sheila Bakhshi