Rådgivningssamtale for mennesker berørt af spiseforstyrrelse/selvskade og pårørende

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

Hos LMS kan du få en personlig samtale med en af vores frivillige rådgivere. Den personlige rådgivning henvender sig både til dig, der selv er berørt af spiseforstyrrelse eller selvskade eller dig, som er pårørende.

Vores rådgivere står klar til at tage godt imod dig, og sammen finder I ud af, hvad det især er vigtigt for dig at tale om. Der er afsat 45 minutter til samtalen.

Du kan f.eks. benytte vores personlige rådgivning, hvis du:

  • Oplever at tanker om mad, krop og vægter fylder meget?
  • Gør skade på dig selv og søger støtte til, hvad du kan gøre herfra
  • Er forældre, kæreste, veninde eller anden pårørende til én, der er berørt af spiseforstyrrelse eller selvskade

Alle samtaler varetages af en frivillig rådgiver, der er uddannet til at tale med dig. Rådgiverne har deltaget i et obligatorisk uddannelses- og oplæringsforløb, og der er altid en lønnet medarbejder til stede, som støtter de frivillige i at varetage samtalerne.

Alle rådgivere har tavshedspligt og underretningspligt. Hvis du er under 18 år, og rådgiveren bliver alvorligt bekymret for dig, er vedkommende forpligtet til at hjælpe dig og underrette din kommune.

Bestil en tid

Vi anbefaler, at du bestiller en tid til en personlig samtale. Du kan selv bestille tiden via vores online bookingsystem, som du finder på vores hjemmeside (https://lmsos.dk/personlig-samtale) eller du kan ringe til os mandag–torsdag fra klokken 11.00-12.00 på telefon 70101818, så hjælper vi dig med det.

Hvis du er under 15 år, skal du følges af en forælder eller en anden myndig pårørende. Vedkommende behøver ikke sidde med til selve samtalen, men kan vente i venteværelset. Hvis du er forælder og ønsker at bestille en tid til din søn eller datter, er det vigtigt, at det sker efter aftale med dem

Tilbuddet er for dig, som…

Er berørt af spiseforstyrrelse eller selvskade, eller som er pårørende til én, der er.

Kontaktinformation

LMS - Landsforeningen mod spiseforstyrrelser og selvskade
Ryesgade 29, 2.tv., 8000 Aarhus C
Åbningstid: Tirsdag-torsdag klokken 16-19

92156528
ida@lmsos.dk

Kontaktperson:
Ida Barmer