Oplev Århus med SUMH AKTIV

Sidst opdateret: 17-03-2022 10:03

SUMH AKTIV holder sociale aktiviteter for unge med handicap/diagnoser/særlige behov, rundt om i landet.

D. 28. maj inviterer vi til en tilgængelig byvandring + frokost i dejlige Århus. Aktiviteten er gratis. Du kan læse mere her og tilmelde dig her.

Man behøver ikke være medlem af hverken SUMH (Sammenslutningen af Unge Med Handicap) eller vores medlemsorganisationer for at deltage. Vi afholder aktiviteter i primært Århus, Odense og København - og man skal være meget velkommen til at deltage alle steder i landet, uanset hvor man selv har hjemme. SUMH dækker altid transport omkostninger i forbindelse med vores aktiviteter.

På vores Facebook gruppe "SUMH AKTIV - Online og fysiske arrangementer", samt på vores hjemmeside her, kan du blive klogere på hvilke arrangementer der er i kalenderen. Du kan altid skrive til esben@sumh.dk hvis du vil have yderligere info om vores tilbud

Tilbuddet er for dig, som…

...er ung med handicap, funktionsnedsættelser, kroniske sygdomme, diagnoser eller andre særlige behov.
...er under 36 år.

 

Vil du være frivillig her?

Vores tilbud er for og af unge med handicap, diagnoser eller særlige behov. Dvs. at de unge selv er værter og arrangører bag de fleste af vores arrangementer. Der er altid støtte fra sekretariatet i det omfang der er behov for.

Som frivillig i SUMH kan du både blive frivillig i vores sociale tilbud, du kan blive en del af vores andre spændende projekter, eller du kan finde fede kursus muligheder. Du kan læse mere om alle mulighederne på sumh.dk

Kontaktinformation

Sammenslutningen af Unge Med Handicap (SUMH)
Blekinge Boulevard 2, 8000 Taastrup

22792879
esben@sumh.dk

Kontaktperson:
Esben Gejl