Ophold i Naturen - Kultur- og kontaktsted Kragelund

Sidst opdateret: 10-11-2021 11:11

Ophold i naturen O:N henvender sig til psykisk sårbare borgere over 18 år, der gerne vil deltage i et fællesskab, hvor vi bruger naturen til at skabe ro i krop og sind. Vi har en base tæt ved Moesgaard Museum, hvor vi mødes de fleste gange. Der ikke visitation – men inden du starter skal du have en kort samtale med én af medarbejderne i projektet.

O:N holder åbent tre gange om ugen:

Tirsdag
Tirsdag er en dag, hvor vi mødes ved basen, går ture i skoven eller i områderne i lokalmiljøet, ved vandet eller noget helt andet. Vi arrangerer svampe-, fiske-, natur-, foto- eller sanketure. Vi laver bålmad og opsætter tarps, så vi er rimelig sikret mod vejrliget på basen, tager på busture og meget mere.

Onsdag
Onsdag er der "Aften i naturen", hvor vi enten er på basen, på Kragelund eller på en tur. De fleste gange vil formålet være at hygge omkring bålet og lave aftensmad i det fri.

Torsdag
Torsdag har vi et lukket hold med ca. 7 deltagere. Forløbet strækker sig over 8-10 torsdage, og tilgangen til forløbet er elementer fra naturterapi.

Du er velkommen til at kontakte Svend på telefon 51576630 eller Martin på telefon 29204459.

Tilbuddet er for dig, som…

Har en psykisk sårbarhed og gerne vil deltage i et fællesskab, hvor vi dykker ned i naturens luner, og som har interesse i at bruge naturen til alt fra hygge omkring bålet, en gåtur i skoven eller være med på sanketure, svampeture, fisketure, en gåtur, se solopgang og -nedgang.

Kontaktinformation

Kultur- og kontaktsted Kragelund, Center for Forebyggelse og Rehabilitering, Aarhus Kommune
Dybrovej 21, 8270 Højbjerg
Åbningstid: Tirsdag 10-15, onsdag 15-19.30, torsdag 10-14. Telefonen er åben mandag til fredag

51576630


Kontaktperson:
Svend / Martin