Ny i stol

Sidst opdateret: 16-03-2022 10:03

ER DU NY I EN KØRESTOL?

Og har du lidt svært ved at vænne dig til at komme rundt i byen - på gader, i trafikken, i butikker og andre steder? Mangler du en oversigt over gode og tilgængelige steder med en kørestol?

Så kom med på en tur sammen med os.

Tours on Wheels kan tilbyde dig en guidet tur rundt i byen, hvor vi viser dig de bedst tilgængelige steder i byen, når man kommer i en kørestol, og gerne vil ud og opleve byens forskellige muligheder. Vi tager også en snak både før og efter om hvad der er af udfordringer, om behov og om du fik noget ud af turen.

Tag kontakt til Ulla eller send en mail til os, for at høre nærmere og lave en konkret aftale.

Tilbuddet er for dig, som…

...er ny i en kørestol.
...ikke er helt tryg ved at bevæge dig rundt i byen i kørestol endnu.

Vil du være frivillig her?

Hos Tours on Wheels kan vi altid bruge flere frivillige eller medlemmer i foreningen. Så bliver du fristet til at blive en del af fællesskabet, efter du har været med på tur, så er der rig mulighed for det.

Som kørestolsbruger kan du blive borgerguide, hvilket vil sige, at du er den der guider folk rundt på ture i kørestol og fortæller om udfordringer og livet som kørestolsbruger i mødet med byrummet. Til gengæld bliver du en del af et fællesskab, hvor vi støtter hinanden og giver et klap på skulderen.

Kontaktinformation

Tours on Wheels
N.J. Fjords Gade 2, bygning D, 8000 Aarhus C

25366507
toursonwheelsdk@gmail.com

Kontaktperson:
Ulla Søberg Jakobsen