NADA akupunktur

Sidst opdateret: 16-06-2021 11:06

NADA øreakupunktur kan anvendes ved afhængighed, psykiske problemer og til at fremme den enkelte borgers recovery proces. Behandlingen består i ca. 5 nåle i hvert øre. Nålene er tynde sterile engangsnåle, som altid kasseres efter endt behandling. Nålene skal side i ørene i 45 minutter og brugeren bør side stille og slappe af for at opnå fuld effekt. Under forløbet vil de fleste føle sig afslappede. Der serveres detox te.

NADA fremmer helbredelse og forebygger tilbagefald, så det kunne være, du skulle prøve at se, om NADA ørepunktur kunne være en hjælp for dig! Akupunktur fungerer godt sammen med terapi og kan anvendes sideløbende med medicin. NADA kan ikke overdoseres, og der ingen risiko for afhængighed!

NADA kan bl.a. bruges ved:

  • Angst
  • Abstinenser og/eller stoftrang
  • Aggressiv adfærd
  • Fysisk og psykisk uro
  • Søvnproblemer
  • Stress

Der tilbydes NADA øreakupunktur her i Cafe Parasollen hver mandag fra kl. 11.00 til 12.00, Nålene skal sidde i ørene i 45 min. Det er derfor vigtig at man er der kl. 11.00. Det
koster 40 kr. pr gang, som går til dækning af udgifter. NADA består af 15 gange , hvis man udebliver mere end to gange i træk, uden af give mig besked, slettes man, og pladsen gives til den næste på ventelisten.

Tilbuddet er for dig, som…

Ønsker et supplerende redskab i misbrugs- og psykiatrisk behandling.

 

 

 

 

Kontaktinformation

Café Parasollen
Grundtvigsvej 4, 8260 Viby J
Åbningstid: Mandag 11 - 12

86117703
Outzen@kfumsoc.dk

Kontaktperson:
Dorthe Outzen, 5219 4803