Musikaktiviteter, Kultur- og kontaktsted Kragelund

Sidst opdateret: 21-11-2022 01:11
Kultur- og kontaktsted Kragelund har et bredt tilbud af musikaktiviteter til dig, der er over 18, psykisk sårbar og med et ønske om at deltage i musikalske fællesskaber.

Musikaktiviteterne varetages af stedets musikkyndige medarbejdere. Derudover kan brugerne selv danne bands og benytte stedets øvelokaler og studie, og vi holder jævnligt fester og festivaler, hvor vi spiller til.

På Kultur- og kontaktsted Kragelund kan man næsten altid høre musik et eller andet sted i huset. Vi har mange bands i forskellige stilarter, som øver i løbet af ugen - alt fra begynderbands til meget øvede.

Vi har inkluderende instrumentaløvning, et kor, og det er muligt at arbejde med sin musik i vores studie. Vi spænder fra at lave større musikprojekter, hvor performance er i fokus, og hvor vi tager ud og spiller - til spontane jamsessions i husets mange rum. Det er vigtigt, at bands får mulighed for at optræde flere gange i året, derfor har vi en del traditionsfester på stedet, men vi spiller også ude af huset. Ugen afsluttes som regel med jamsession i salen hver fredag.

For at kunne benytte husets tilbud skal du først have en rundvisning, hvor du præsenteres for husets muligheder og ser om det er noget for dig. Under rundvisningen har vi en samtale om hvad du har af interesser, hvordan du ønsker at bruge huset og hvad vi kan gøre for dig. Rundvisningen tager en times tid, og du bliver herefter registreret i vores system, hvorefter du kan bruge husets mange tilbud. Rundvisningen danner grundlag for, om Kragelund er noget for dig.

For at booke en rundvisning foretrækker vi at du ringer til os og aftaler en tid. Det er også muligt at møde op, hvorefter du kan aftale tid til en rundvisning med personalet.

Du er velkommen til at kontakte Henrik Rydahl eller Mads Rømer på telefon 41854104.

Tilbuddet er for dig, som…

  • er over 18
  • er psykisk sårbar.
  • ønsker at deltage i musikalske fællesskaber.

Kontaktinformation

Kultur- og kontaktsted Kragelund, Center for Forebyggelse og Rehabilitering, Aarhus Kommune
Dybrovej 21, 8270 Højbjerg
Åbningstid: Mandag: 8-15.30, tirsdag 8-20, onsdag 9.30-15.30, torsdag 8-20, fredag 8-14, lørdag lukket og søndag brugeråbent 13-16

51335561


Kontaktperson:
Henrik Rydahl / Mads Rømer