Mødestedet

Sidst opdateret: 17-03-2022 01:03

Mødestedet er et tilbud om støtte og fællesskab for dig over 18 år, som er psykisk sårbar og traumatiseret og af anden etnisk herkomst end dansk. På Mødestedet arbejder vi med det meningsfulde fællesskab. Du kan mødes med andre over en kop te eller kaffe og en snak. Snakken kan være alt - lige fra aktuelle verdensnyheder over sportsresultater til de mere lokale nyheder.

Vi understøtter din deltagelse i samfundet og hjælper dig samtidig med at forstå det danske samfund. Vi kan hjælpe med rådgivning og kontakt til offentlige myndigheder, og i særligt svære situationer kan vores tolk være behjælpelig med at tolke mellem dig og de offentlige myndigheder. Mødestedets medarbejdere kan også hjælpe dig med særlige jobrelaterede indsatser fx følgeskab ved opstart af job, hjælp til instruktion, lønforhold m.m. Vi møder dig altid med ligeværdighed i et fællesskab uden forpligtelser eller pres.

Du er velkommen til at kontakte Raif Musovic eller afdelingsleder Vibeke Hulemose (29204428) hvis du har spørgsmål til mødestedet.

Tilbuddet er for dig, som…

...har ønske om støtte og fællesskab
...er over 18 år
...er psykisk sårbar og traumatiseret
...af anden etnisk herkomst end dansk.

Kontaktinformation

Center for Forebyggelse og Rehabilitering
Gudrunsvej 80, 8210 Aarhus V
Åbningstid: Mandag og onsdag 8.30-15, tirsdag og torsdag 8.30-14, fredag 8.30-12

40226920


Kontaktperson:
Raif Musovic