Mentor program for indsatte og tidligere indsatte

Sidst opdateret: 18-06-2021 11:06

Har du brug for en, der er god til at læse breve fra kommunen, banken eller jobcentret? Kunne du tænke dig at have en med, når du skal til møde med jobkonsulenten, bankrådgiveren, eller sagsbehandleren?

Så er en mentor noget for dig. En mentor fra Café Exit kan støtte og vejlede, give gode råd, hjælpe med lektier eller andet, som du har brug for hjælp til. Du kan få en mentor, mens du er indsat, eller når du bliver løsladt.

 

Tilbuddet er for dig, som…

Er indsat eller tidligere indsat.

Vil du være frivillig her?

Café Exit har brug for flere frivillige til at gøre en indsats for indsatte og tidligere indsatte. Lige nu mangler vi frivillige, som vil være en del af vores mentor program.

Frivillige er med i næsten alle grene af Café Exits arbejde, så du kan altid finde et sted, hvor du kan bidrage. For at blive frivillig skal du være mindst 25 år. Som frivillig får du mulighed for at deltage i  kurser, hvor der er fokus på emner med relation til Café Exits arbejde, eksempelvis oplysning om rets- og fængselssystemet, om kriminalitetens årsager, om ”den gode samtale” og om konfliktløsning.

Det er af uvurderlig betydning, at der er mennesker, som vil bruge tid på at være sammen med indsatte og tidligere indsatte. Skriv eller ring til os, hvis du vil høre mere om vores tilbud eller om muligheden for at blive frivillig.

Du kan også læse mere her: https://cafeexit.dk/bliv-frivillig-mentor/

 

Kontaktinformation

Café Exit
Vestergade 43, 8000 Aarhus C

29127292
pac@cafeexit.dk

Kontaktperson:
Palle Christensen