Mangler du et fællesskab som kørestolsbrugere?

Sidst opdateret: 16-03-2022 10:03

Så kom og bliv en del af Tours on Wheels.

Vi holder til hos Sager der Samler, N.J. Fjords Gade 2, bygning D. Vi har næsten altid kaffe på kanden og tid til en snak, men tag fat i os og lav en aftale, så vi er sikre på, der er nogle til stede.

Hos os kan du blive en del af et fællesskab med både kørestolsbrugere og almindeligt gående mennesker uden et handicap, som står sammen om at øge opmærksomheden om tilgængelighed i Aarhus. Vi støtter og bakker op om hinanden og vores individuelle udfordringer - her er plads til brok, men vi skal gerne løfte hinanden op igen og gå gladere herfra på de dårlige dage.

Tilbuddet er for dig, som…

...sidder i kørestol
...bor i Aarhus eller omegn.

Vil du være frivillig her?

Skulle du have mod på at blive frivillig i vores lille forening, så er det også en mulighed.

Som kørestolsbruger kan du blive borgerguide på vores ture rundt i byen, hvor det er dig der står for at fortælle og guide gæsterne rundt i kørestol og igennem udfordrende gader.

Er du familie eller ven, der er almindeligt gående uden handicap, som er nysgerrige og gerne vil engagere dig, så er der mulighed for at blive hjælpeguide på vores ture. Opgave vil være at have det store overblik, sikre at alle er med, og sørge for at undgå potentielle farlige situationer fx i trafikken.

Kontaktinformation

Tours on Wheels
N.J. Fjords Gade 2, bygning D, 8000 Aarhus C

25366507
toursonwheelsdk@gmail.com

Kontaktperson:
Ulla Søberg Jakobsen