Mandags hyggeklub i Håndværkerparken

Sidst opdateret: 05-01-2022 01:01
Mandags hyggeklubben mødes hver mandag mellem kl. 10.00 - 12.00, det er gratis at deltage (man skal købe et medlemskort til P4, kostede sidste år 100kr for et år). Der er gratis kaffe og vi får en god snak, der er både damer og mænd, man kan spille kort/billard, der er 2 - 3 gange om året "underholdning" i klubben. Vi har haft 1 der fortalte historier,1 der underholdt m/klaverspil og fællessang, 1 der fortalte om sit liv som havnearbejder og om sit projekt med at få skabt en statue af havnearbejdere som losser kaffe på havnen ved DOKK 1 + en del andre.
Hyggeklubben arrangerer yderligere udflugter 2 - 3 gange årligt (klubben giver tilskud). Vi har 2 udflugter planlagt som nok kommer her i efteråret, en tur til Morten Korch museet på Grønhøj kro, samt en tur til Skovmuseet i Nr. Snede/Hampen. For at komme med på turene, skal man deltage i mandags hyggeklubben, man kan kun melde sig til turene om mandagen i hyggeklubben.
Vi mødes i Håndværkerparkens fælleshus Pottemagertoften 4, 8270 Højbjerg.
Kørselsvejledning: Man kan tage bus nr. 2 A til endestationen, og gå ca. 150 meter op til P4, kommer man i bil, skal man køre ad Bjødstrupvej, til man møder et skilt med LETKØB, købmandsbutik, P4 ligger lige bag den.

Tilbuddet er for dig, som…

Gerne vil mødes med andre seniorer og have en hyggelig formiddag med kaffe og gode snakke.

Kontaktinformation

Mandags hyggeklub
Pottemagertoften 4, 8270 Højbjerg

60651311
jensskovsbol@hotmail.com

Kontaktperson:
Jens Skovsbøl