LIVSKRAFTs Camp Vita for familier med sygdomsramt barn

Sidst opdateret: 27-01-2022 02:01

Skal jeres familie GRATIS med på LIVSKRAFTs Camp Vita for sygdomsramte familier?

Camp Vita for sygdomsramte familier er et unikt lejr-tilbud for hele familien med et sygdomsramt barn i alderen fra 6 til og med 12 år. På Camp Vita er der fokus på familien som helhed. Sammen med ca. 8 familier bliver jeres familie en del af et unikt fællesskab med ligesindede, som gennem fysiske, kreative og sociale udfordringer får nogle værktøjer til at håndtere det at være en familie, der er ramt af et hårdt sygdomsforløb. Derudover er der rig mulighed for at dele fælles oplevelser, tanker og følelser og måske etablere et varigt netværk af ligesindede familier. På campen vil der være særskilte aktiviteter for såvel børn som forældre, men også aktiviteter for hele familien som helhed. På campen gør vi alt for at skabe trygge rammer for såvel børn som forældre, så alle deltagere får en god og sjov oplevelse, og så den enkelte føler, at han/hun har mulighed for at tale om gode såvel som svære oplevelser.

Deltagelsen i Camp Vita er gratis udover transporten til og fra campen, som finder sted i Ribe i Sønderjylland. Camp Vita er et nyt projekt, som starter første gang i 2022. Du kan også læse mere på LIVSKRAFTs hjemmeside . Hvis du vil skrive din familie op til campen, kan du gøre det på samme side inde under Camp Vita. Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til læge og daglig leder af LIVSKRAFT Rasmus Thøger Christensen på telefon eller mail.

Bag LIVSKRAFT og Camp Vita står en tidligere kræftramt ung og uddannet læge, et LIVSKRAFT team bestående af projektmedarbejdere, samt ca. 20 frivillige. Projektet er finansieret af Socialstyrelsen.

Tilbuddet er for dig, som…

Er familie med sygdomsramt barn i alderen 6-12 år og evt. andre børn i ca. samme aldersgruppe.

Der er tale om et landsdækkende tilbud.

Vil du være frivillig her?

LIVSKRAFTs Camp Vita er Danmarks eneste aktivitetsbaserede rehabiliteringscamp for familier med sygdomsramte børn. På campen er der forskellige aktiviteter, som udfordrer den enkeltes fysiske, personlige, kreative og sociale evner med henblik på at styrke fællesksabet med ligesindede og øge deltagernes selvtillid, selvstændighed og selvværd. Det sker med udgangspunkt i modellen Terapeutisk Rekreation, som rummer fire faser: udfordring, success, refleksion og opdagelse.

Som frivillig er det i samarbejde med det øvrige team opgaven at skabe et trygt, inkluderende og samarbejdende miljø, hvor deltagerne får mulighed for at opdage nye sider af sig selv og motiveres til at betragte sygdomsforløbet som en styrke.

Nøglen er tværfaglighed

For at sikre de optimale rammer for deltagerne, er der behov for et tværfagligt team af frivillige. Derfor søger LIVSKRAFT alt fra camp-frivillige til køkken-, foto- massage-, skuespils- og kommunikationsfrivillige. Du kan læse mere om de forskellige frivillig-muligheder på siden her. Klik dig videre og ansøg om at blive frivillig. Vær opmærksom på at nogle frivillig-job besættes løbende, mens andre har en fast ansøgningsfrist.

Kontaktinformation

LIVSKRAFT
27 Helsingforsgade, 8200 AARHUS N
Åbningstid: Kl. 09-16

93958868
kontakt@livskraftcenter.dk

Kontaktperson:
Rasmus Thøger Christensen