LIVSKRAFTs Camp Unite for efterladte unge, hvis forælder er døde af kræft

Sidst opdateret: 18-08-2021 11:08

Der er tale om et nyt camp-projekt i 2021, som forventes afholdt den 11.-14. november 2021. Campen er gratis at deltage i. Offentliggørelse af flere detaljer på platformen her forventes i løbet af juni/august 2021.

Kontakt venligst LIVSKRAFT for yderligere informationer:

Rasmus Thøger Christensen
Læge og daglig leder, LIVSKRAFT

Mobil: DK + 45 93 95 88 68
Mail: rasmus@LIVSKRAFTCENTER.dk
Hjemmeside: http://www.livskraftcenter.dk/ 

Tilbuddet er for dig, som…

Er mellem 12 og 17 år og har mistet din mor/far pga. kræft.

Campen er for unge efterladte, hvis mor/far er afgået ved døden pga. kræft. Der er tale om et landsdækkende projekt. Offentliggørelse af flere detaljer på platformen her forventes i løbet af juni/augsut 2021.

Vil du være frivillig her?

LIVSKRAFTs Camp Unite er Danmarks eneste aktivitetsbaserede rehabiliteringscamp for børn og unge, hvis mor/far er død af kræft. På campen er der forskellige aktiviteter, som udfordrer den enkeltes fysiske, personlige, kreative og sociale evner med henblik på at styrke fællesksabet med ligesindede og øge deltagernes selvtillid, selvstændighed og selvværd. Det sker med udgangspunkt i modellen Terapeutisk Rekreation, som rummer fire faser: udfordring, success, refleksion og opdagelse.

Som frivillig er det i samarbejde med det øvrige team opgaven at skabe et trygt, inkluderende og samarbejdende miljø, hvor deltagerne får mulighed for at opdage nye sider af sig selv og motiveres til at betragte sygdomsforløbet som en styrke.

Nøglen er tværfaglighed

For at sikre de optimale rammer for deltagerne, er der behov for et tværfagligt team af frivillige. Derfor søger LIVSKRAFT alt fra camp-frivillige til køkken-, foto- massage-, skuespils- og kommunikationsfrivillige. Du kan læse mere om de forskellige frivillig-muligheder på siden her. Klik dig videre og ansøg om at blive frivillig. Vær opmærksom på at nogle frivillig-job besættes løbende, mens andre har en fast ansøgningsfrist.

Kontaktinformation

LIVSKRAFT
Helsingforsgade 27 C, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Kl. 09-16

93958868
kontakt@livskraftcenter.dk

Kontaktperson:
Rasmus Thøger Christensen