LivaRehab Midtjylland

Sidst opdateret: 04-10-2022 10:10
LivaRehab og LivaCreation er for mennesker, der har været udsat for vold og seksuelle overgreb, også i barndommen, skader på grund af incest, salg eller bytte af sex.

Vi støtter mennesker i at skabe forandring i eget liv med det formål at komme ud af en fastlåst situation og at kunne mestre deres sårbarhed. Vi tilbyder op til 5 gratis samtaler.

Vi samarbejder med Jobcentret og tilbyder praktik/afklaring i LivaCreation, hvor vi har en chefdesigner ansat.  LivaCreation er en socioøkonomisk virksomhed. Her arbejder mennesker med ovenstående udfordringer. I mødet med design og produktion bliver vores deltagere bedre rustet til at deltage i beskæftigelsesfremmende muligheder.

Tilbuddet er for dig, som…

  • er/har været udsat for vold eller seksuelle overgreb, incest, prostitution og eventuelt har senfølger heraf.

Vil du være frivillig her?

Aktuelt er der mulighed for at blive frivillig i LivaCreation, hvor der er mulighed for sammen med chefdesigner at designe og udvikle produkter til salg.

Vi arbejder med egenkollektioner og kundeopgaver. Vores produkter er primært interiørprodukter fx. puder, sengetøj og sengetæpper, tasker, toilettasker mm.

Store velrenommerede virksomheder støtter os gerne i form af kvalitetsmaterialer.

Eventuelt interesserede kan henvende sig til chefdesigner Lone Øvig, tlf. 5371 6109, mail: loe@livarehab.dk eller socialrådgiver og frivillighedskoordinator Linda Secher, tlf. 3169 7231, mail: ls@livarehab.dk

Kontaktinformation

LivaRehab Midtjylland
Sønder Alle 6, 2., 8000 Aarhus C
Åbningstid: 8-15

31697231
ls@livarehab.dk

Kontaktperson:
Linda Secher