LGBT+ Rådgivning

Sidst opdateret: 20-09-2022 10:09

LGBT+ rådgivningen varetages af frivillige, der selv identificerer sig som LGBT+-personer. Rådgivningen er anonym, og du kan derfor få en uforpligtende snak med en person, der har tavshedspligt og kendskab til spørgsmål vedrørende seksuel orientering, kønsidentitet og -udtryk og seksualitet.

Vi har erfaring med at tale med personer om mange typer af køns, krops og seksualitetsrelaterede udfordringer eller spørgsmål, og du er derfor velkommen til at henvende dig, så du i fællesskab med en rådgiver kan blive klogere på din situation eller blot dele dine tanker med en anden LGBT+-person.
I tilfælde af, at vi ikke kan hjælpe dig hele vejen igennem, kan vi fortælle dig, hvor du kan søge mere hjælp og støtte.

Rådgivningen er åben for alle LGBT+ personer og pårørende.

Desværre er vores lokaler ikke tilgængelige for kørestolsbrugere i øjeblikket på grund af trapper, men vi arbejder på at få det løst.

Tilbuddet er for dig, som…

  •  er LGBT+ personer og/eller pårørende og har spørgsmål om seksuel orientering, kønsidentitet og -udtryk og seksualitet. Her er der mulighed for at vende dine spørgsmål med nogen i et fortroligt rum.

Kontaktinformation

LGBT+ Danmark
Vester Allé 8a, 3. sal, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 18:00-20:00

33131948
raadgivningaarhus@lgbt.dk