Lektiehjælp i Muhabet

Sidst opdateret: 23-03-2022 11:03

”Muhabet” betyder ”kærligt samvær”. I Muhabet er respekt for fællesskab og forskellighed uomgængelige værdier og både gæster, ansatte og frivillige bidrager med det de er gode til.

Projektet henvender sig til sårbare borgere, der er i gang med danskundervisning på sprogskolen og har brug for ekstra hjælp for at følge med i klassen. Eller til de der er ved at tage kørekort og har brug for støtte til teoriprøven, eller dem der har brug for hjælp til forberedelsen til statsborgerskabsprøve mv.

Man bliver tilknyttet en lektiehjælper/mentor, som står for både tilrettelæggelsen og gennemførelsen af undervisningen. Lektiehjælper/mentor kan også støtte de mest sårbare, til at være en del af fællesskabet i Muhabet, hvis dette ønskes. For eksempel den borger som har behov for at blive hentet og fulgt til Muhabet, eller har behov for en fast person ved siden af sig, for at kunne være tryg i et hus med mange mennesker. Det kan også være den gæst som har et særligt behov for, at det skal være én til én på en gåtur eller over en kop kaffe.

Tilbuddet er for dig, som…

...har lyst til at være del af et multietnisk værested, som skaber trygge rammer for mennesker med psykiske lidelser eller sårbarhed.
...er kvinde eller mand med flygtninge- eller indvandrerbaggrund.

 

Vil du være frivillig her?

Lektiehjælpen foregår i Muhabets lokaler og i værestedets åbningstid mellem kl. 12-16 mandag, onsdag og fredag. Det kan fx være 1-2 timer én dag om ugen. Minimum 3 måneder. Vi ser gerne at frivillige lektiehjælpere i Muhabet er modne, (over 25 år) tålmodige og psykisk robuste.

Det får du ud af at være frivillig lektiehjælper i Muhabet:

  • Erfaring i at arbejde i et multikulturelt miljø og med mennesker der er psykisk sårbare.
  • Være en del af et unikt fællesskab for en udsat gruppe i Aarhus.
  • Erfaring med arbejdet inden for flygtninge- og integrationsområdet.

 

Kontaktinformation

Muhabet Aarhus
Skolebakken 11, kld. tv, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Efter aftale

86181812
camilla@muhabet-aarhus.dk

Kontaktperson:
Camilla Vihrs