Lektiecafé Tusindfryd

Sidst opdateret: 08-06-2021 03:06

Lektiehjælpen Tusindfryd er en frivilliggruppe under Dansk Flygtningehjælp, der tilbyder lektiehjælp og samtaletræning til mennesker med flygtninge- og indvandrerbaggrund.

Alle er velkomne i lektiehjælpen - både børn og voksne. Det er gratis, og du bestemmer selv, hvor ofte du vil benytte tilbuddet. Bare mød op på Gellerup Bibliotek på de tidspunkter, der står under åbningstider.

Tilbuddet er for dig, som…

... er barn eller ung med flygtninge- og indvandrerbaggrund, men alle, der har brug for lektiehjælp, er velkomne.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig skal man have en basal kunnen inden for de almindelige folkeskolefag. Det er ikke et krav, at man kan hjælpe med alle fag. De fleste af vores lektiehjælpere har fokus på et eller to fag. Vores frivillige er en god blanding af pensionister, sabbatårsunge og universitetsstuderende. Som frivillig i Tusindfryd kan man enten have en fast dag om ugen, hvor man kommer i lektiehjælpens åbningstid (kl.15.30-17.30), eller man kan være afløser.

 

Hvis du ønsker at være frivillig, kan du enten kontakte mail@dfhaarhus.dk eller tusindfrydgellerup@hotmail.com. Du kan også melde dig som frivillig via DRC's hjemmeside.

Kontaktinformation

DRC Dansk Flygtningehjælp
Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand

60268111
tusindfrydgellerup@hotmail.com