Lektiecafé Hasle

Sidst opdateret: 11-03-2022 11:03

Lektiecafé Hasle giver hjælp til børn, unge og voksne, der har brug for støtte til lektier. De fleste af brugerne går i folkeskolen, HF eller gymnasiet - og ind imellem er der nogle, der er i gang med f.eks. SOSU- eller pædagoguddannelsen. De fleste af brugerne er tosprogede.

Hjælpen bygger på gensidig respekt. Vi møder hinanden frivilligt, og vi snakker om, hvordan man kan få hjælp og samtidig gøre mest muligt selv. Vi lægger vægt på, at der bliver arbejdet med lektier – men vi har det samtidig rart, hyggeligt og sjovt sammen. Lektiehjælpen foregår i biblioteket/kulturhuset lige midt i det område, børnene og de unge bor i. Det er en stor fordel, at lektiehjælpen foregår i børnenes og de unges "eget bibliotek", og at de bor lige ved siden af, så de kun har kort vej at gå.

Tilbuddet er for dig, som…

...har brug for støtte til lektier.
...er tosproget.

Vil du være frivillig her?

Hvis du har en studentereksamen - og evt. har eller er i gang med en uddannelse derudover - kan du trygt melde dig som lektiehjælper, for så vil der næsten sikkert være brug for noget, du kan hjælpe med. Du skal kunne komme min. to gange om måneden.

Hvis du ønsker at være frivillig, kan du enten kontakte haslelektiecafe@hotmail.com eller mail@dfhaarhus.dk. Du kan også tilmelde dig her.

Kontaktinformation

DRC Dansk Flygtningehjælp
Kappelvænget 2, 8210 Aarhus V

60268126
haslelektiecafe@hotmail.com