Lektiecafé Åbyhøj - Åbyhøjgården

Sidst opdateret: 08-06-2021 03:06

Dansk Flygtningehjælp og AL2boligs boligsociale indsats i Åbyhøj driver i fællesskab lektiehjælp i Åbyhøj. Lektiecafé Åbyhøjgård tilbyder hjælp og støtte til lektier.

 

Lektiecaféen har længe været på pause pga. Corona men er i maj 2021 i gang med at starte op igen. Kontakt os og hør status. Vi forventer at være helt tilbage med normale åbningstider efter sommerferien. 

Tilbuddet er for dig, som…

... er barn eller ung med behov for lektiehjælp. Skulle der være voksne, som er i gang med at lære dansk, er de også meget velkomne.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig i lektiecaféen kan man være med til at give beboerne i Åbyhøj et godt skoleliv. Som frivillig i lektiecaféen kan du være med til at gøre en forskel for den enkelte beboer, men også være med til at styrke integration og sammenhængskræft i området.

Som frivillig forventes det, at du deltager 2 gange om måneden, hvor du sammen med andre frivillige skal hjælpe deltagerne med deres lektier.

Hvis du ønsker at være frivillig, kan du enten kontakte mail@dfhaarhus.dk eller jonas-kaiser@hotmail.com. Du kan også melde dig som frivillig via DRC's hjemmeside.

Kontaktinformation

DRC Dansk Flygtningehjælp
Åbyhøjgård 27, 8230 Åbyhøj
Åbningstid: Onsdage kl. 17:00-19:00

60268111
jonas-kaiser@hotmail.com