Læringscafé ved Strandskolen for udskolingselever (7.-9. klasse)

Sidst opdateret: 14-06-2022 10:06

Læringscaféer er et projekt i Red Barnet Ungdom, hvor børn fra 1.-10. klasse kan øve sig i faglig træning gennem aktive læringsøvelser, få hjælp til at lave lektier og skabe nye relationer.

Én af vores læringscaféer ligger ved Strandskolen, hvor der er åbent hver mandag fra kl. 14-15.30.

For udskolingselever fylder lektier, aflevering og eksamen i et større omfang, og derfor vil der være et behov for at lære på anderledes, aktive og sjove måder. Det kan være quiz, spil eller aktive øvelser.

Hvis man ønsker at høre mere om tilbuddet og denne læringscafé kan man ringe til os.

Tilbuddet er for dig, som…

...går i 7.-9. klasse
...kan nyde godt af støtte til det faglige eller sociale i skolen.

Vil du være frivillig her?

Vil du gøre en forskel for børn, der kan nyde godt af støtte til det faglige eller sociale i skolen? Giv børn faglige succesoplevelser og mere mod på skolelivet - bliv frivillig i vores læringscaféer! Mange udsatte børn halter bagud i skolen.

Nogle mangler hjælp derhjemme, andre kan ikke følge med i undervisningen og nogle mangler bare et klap på skulderen. Din vigtigste opgave er at give børnene faglige og personlige succeser.

Som frivillig indgår du i et team af unge, der hjælper børn med at lære på sjove nye måder. I læringscaféerne ved vi, at ikke alle børn lærer ens og derfor er undervisningen baseret på aktive læringsøvelser som ordbingo, regnestafet og geografiquizzer.

For at blive frivillig i en læringscafé skal du være 15-30 år gammel, kunne arbejde frivilligt ca. to timer hver 14. dag, have en ren børneattest og så skal du blive en del af Red Barnet Ungdom som medlem.

Kontaktinformation

Red Barnet Ungdom
Nellikevej 1, 8240 Risskov
Åbningstid: Mandag kl. 14-15.30.

24958496
khp@redbarnetungdom.dk

Kontaktperson:
Kathrine Holdgaard Pedersen