KreaKlubben

Sidst opdateret: 14-06-2021 09:06

KreaKlubben er en del af LGBT+HUSETs faste tilbud. I KreaKlubben mødes LGBT+ personer i alle aldre og med alle baggrunde og nørkler med forskellige kreative projekter sammen. Klubben er organiseret af kreative frivillige og holder åbent en gang om ugen: Hver onsdag fra 18.00-20.00. Det er gratis at være med og du behøver ikke at melde dig til - du kan bare dukke op i vores lokaler på Vester Allé. Det eneste du skal have med er materialer eller værktøj til lige præcis det projekt, du har lyst til at arbejde på. Det kan være strik, hækling, tegning, maling, perlearbejde, patchwork, origami, broderi eller noget helt niende. Kom ned og arbejd på dit eget projekt, bliv inspireret af andre eller søg hjælp til dit kreative projekt.

Tilbuddet er for dig, som…

Er LGBT+ person eller identificerer dig som en del af en seksuel eller kønsidentisk minoritet. Her er der mulighed for at mødes med ligesindede, men uden at det er det der er i fokus - tværtimod er omdrejningspunktet de kreative projekter og hyggeligt samvær.

Vil du være frivillig her?

KreaKlubben er startet og drives stadig helt af frivillige. Derfor tager vi altid imod nye personer, der har lyst til at være en del af klubben. Som frivillig i KreaKlubben er du med til at drive de specifikke møder med klargøring, indkøb og oprydning. Samtidig bliver du en del af det sociale fællesskab, der er omkring KreaKlubben og de ugentlige møder.

Kontaktinformation

LGBT+HUSET
Vester Allé 8A, 3. sal, lokale 3.14, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Onsdag 17.00-19.00

41854012
mail@lgbthusaarhus.dk

Kontaktperson:
Peder Udengaard