Kolonihaven - Kultur- og kontaktsted Kragelund

Sidst opdateret: 22-03-2022 10:03

Kolonihaven på Kultur- og kontaktsted Kragelund henvender sig til psykisk sårbare brugere med lyst til og energi på at holde og lave have. Kolonihaven i Søvang (Åbyhøj) er rammen om aktiviteten. Hver torsdag året rundt mødes en gruppe af brugere på Kragelund om at så, plante, passe og høste i kolonihaven. Der er også mulighed for, at du selv kan holde et lille bed. I sommerhalvåret er vi primært aktive i selve haven, mens vinterhalvåret byder på gåture, bålmad og kreative aktiviteter m.m. Fællesskab og gensidig respekt er i centrum. Haven kan lånes/bruges af brugerne til overnatning, fest, hygge m.m. under ansvar.

Kultur- og kontaktsted Kragelund ønsker at skabe et trygt og åbent miljø, hvor dine ressourcer sættes i samspil med andres, dit netværk styrkes, og din stemme høres blandt mange. Vi sætter fællesskabet før den enkelte. Det at være fælles om noget, hjælper dig til at se ud over dig selv. At blive en del af noget, der er større end dig selv, hjælper dig til at fokusere på fællesskabets behov frem for dine egne.

For at kunne bruge husets tilbud skal du først have en rundvisning, hvor du præsenteres for husets muligheder og ser om det er noget for dig. Under rundvisningen har vi en samtale om hvad du har af interesser, hvordan du ønsker at bruge huset og hvad vi kan gøre for dig. Rundvisningen tager en times tid, og du bliver herefter registreret i vores system, hvorefter du kan bruge husets mange tilbud. Rundvisningen danner grundlag for, om Kragelund er noget for dig.

For at booke en rundvisning foretrækker vi at du ringer til os og aftaler en tid. Det er også muligt at møde op, hvorefter du kan aftale tid til en rundvisning med personalet. Du er velkommen til at kontakte Karin på telefon 29360361 eller Susanne på telefon 41872431 for yderligere information.

Tilbuddet er for dig, som…

...er psykisk sårbar og fyldt 18 år.
...kan lide at få jord under neglene og se ting gro.

Der er fokus på blandingen af den ro og de aktiviteter, der opstår i haven i fællesskab med andre.

Kontaktinformation

Kultur- og kontaktsted Kragelund, Center for Forebyggelse og Rehabilitering, Aarhus Kommune
Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj
Åbningstid: Efter årstid og vejr - kontakt Karin eller Susanne

29360361


Kontaktperson:
Karin / Susanne