Jobsøgningsnetværk

Sidst opdateret: 18-08-2021 01:08

PowerjobMidt er et jobsøgningsnetværk. Vi mødes hver torsdag og har et fast program fra gang til gang. Men der vil altid være mulighed for hjælp til ens jobsøgning, herunder hjælp til LinkedIn profil, CV og ansøgning, bøger og ressourcer omkring jobsøgningsprocessen, lige fra research til jobsamtalen.

Indtil videre er netværket drevet af frivillige medlemmer, som hver især betaler et halvårligt gebyr som udelukkende går til drift af netværket og dets møder.

På netværksmøderne veksles der mellem oplæg fra virksomheder og fra egne medlemmer, hvis omdrejningspunkt altid vil være jobsøgningen.

Derudover tager vi på vandreture for at få lidt motion og frisk luft for at få ny energi til jobsøgningen.

Tilbuddet er for dig, som…

Ønsker hjælp og vejledning til din jobsøgning. Det kan være noget af en omvæltning at gå fra arbejdstager til arbejdssøgende. Dette har vi stor forståelse for og erfaring med i PowerjobMidt. Derfor er vores ugentlige møders indhold altid rettet mod din jobsøgningsproces og vi er altid klar med konkrete råd og vejledning for at hjælpe dig frem mod succes til din næste jobsamtale.

Vil du være frivillig her?

At være frivillig hos PowerjobMidt er ikke kun en bibeskæftigelse. Det er din mulighed for at kunne tilføje konkrete kompetencer på dit CV. Det at administrere et jobsøgningsnetværk, er en fantastisk måde at kunne dele ud af sine erfaringer, oplevelser og kompetencer. Den viden, som du ligger inde med, kan være lige præcis den manglende brik i en jobsøgers puslespil for at få hul igennem til virksomheden og dermed komme til samtale.

Kontaktinformation

PowerjobMidt
Sønder Alle 33, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 8-14

29364966
info@powerjobmidt.dk

Kontaktperson:
Eske Thøgersen