Højskolekurser til børn (fritidsaktivitet)

Sidst opdateret: 18-03-2022 11:03

Aarhus Børnehøjskole er et aktivitetstilbud for børn i alderen 6 – 13 år. Det er et levende hus med kreative kurser fordelt over ugen. Vores kurser forløber over henholdsvis 6 og 12 uger i både forår og efterår. Derudover har vi højskoleaktiviteter i skolernes ferier. En typisk dag på børnehøjskolen:

15:30: Børnehøjskolen åbner, kom og hæng ud
16:00: Fællessamling med sang og hyggesnak
16:20: Undervisning på kurserne
18:00: Så er der aftensmad
18:30: Vi hjælpes ad med oprydningen
18:35: Afsluttende fællessamling
18:45: Tak for i dag, vi ses snart igen

Vi udbyder en række kurser lige fra madlavning og børnejournalistik til musik, krea- og byggekurser. Vores kursusudbud er skiftende, så tjek gerne vores aktuelle kurser på vores hjemmeside her.

På Aarhus Børnehøjskole gør vi verden større for de mindste. Det sker ved at lade børn møde højskoletankerne om fællesskab, dannelse og værdighed på baggrund af et folkekirkeligt ståsted. Vi giver børn et sted, hvor de kan øve sig i at være nysgerrige på sig selv, på hinanden og på livet. Hos os kan man lære noget, men endnu vigtigere: være noget for andre i et fællesskab, hvor det ikke handler om at vise, hvad man kan, men være den man er. Vi er sammen om at være nysgerrige på os selv, hinanden og livet. Vi slutter altid dagen med at spise sammen.

Vores korte kurser koster 300 kr., og vores lange kurser koster 600 kr. Det er dog muligt at søge om en friplads. Dette sker ved henvendelse til vores forstander Thomas Krøyer, thomas@boernehoejskole.dk.

Tilbuddet er for dig, som…

...er klar på nye oplevelser og venskaber på en højskole i børnehøjde.
...er i alderen 6-13 år.

Kontaktinformation

Aarhus Børnehøjskole
Nørre Alle 44, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 9-16

22276451
johanne@boernehoejskole.dk

Kontaktperson:
Johanne Bangsgaard