Havehold i Kvindehuset

Sidst opdateret: 31-05-2021 12:05

Kvindehusets havehold har plads til alle. Du behøver ikke vide noget om haver. Selvom vi ikke har en stor have på Fjords Gade, mødes haveholdet stadig i Kvindehuset og pakker frø, går ture i naturen og snakker om ting, der relaterer sig til haven og naturen omkring os. Hver fredag mødes haveholdet i den gamle have på Myrholmsvej og får jord under neglene.

Formålet med foreningen Kvindehuset i Aarhus er at fremme kvinders mulighed for at føle sig hjemme i det danske samfund. Sammen styrker vi kvinders ressourcer, netværk og muligheder for at være aktivt deltagende borgere i samfundet. Kvindehuset arbejder på at styrke den enkelte kvinde i en tryg og anerkendende ramme, der giver mulighed for at finde glemte eller uopdagede ressourcer. Foruden en række specifikke aktiviteter såsom sprogundervisning, motion, rådgivning og meget andet, tilbyder Kvindehuset fællesskab og rum for samvær, og vi har fokus på aktivt at styrke venskaber og netværk for at modvirke ensomhed og isolation. Kvindehuset styrker kendskabet til kultur og traditioner og udvikler deltagernes kendskab til den by og det land, de lever i. Der bliver oplyst om medborgerskab, demokrati, rettigheder og pligter, samt undervist bredt i samfundsforhold.

Bemærk: Tilbuddet er kun til kvinder.

Tilbuddet er for dig, som…

Er en voksen kvinde, der har interesse i haven. Tilbuddet henvender sig især til kvinder med en anden etnisk baggrund end dansk.

Kontaktinformation

Kvindehuset i Aarhus
N.J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 10-15

50433771
kontor@khaa.dk