Haldor Huset (Træværkstedet)

Sidst opdateret: 05-01-2023 01:01

Haldorhuset er for unge mellem 18 og 30 år.

Haldorhuset har 5 arbejdsfællesskaber - 2 re-design butikker samt genbrug, en systue, et cykelværksted og et træværksted.

De unge øver sig i at gå på arbejde, i at indgå i fællesskaber, og de får hjælp til indskrivning på studie eller øvrig afklaring ift. næste skridt i deres fremtidsplaner.

Der er en psykolog, to studievejledere samt pædagogisk personale i huset, som støtter den unge og udformer en individuel plan, for et forløb hos os med en klar målsætning.

Træværkstedet Er et arbejdsfællesskab, hvor der arbejdes med træ samt andre materialer. I træ bliver der produceret Haldor møbler som bliver solgt i vores butikker Mö&Flös, samt vores børnetøjsbutik Fru Refs. Fremstillingen af Haldor produktet sker sammen med den unge og den frivillige/værkstedes personalet.

Vores professionelle arbejde består i at danne en god relation til den enkelte unge via et fælles tredje, for på den måde bedste at kunne guide og vejlede den enkelte unge videre i livet.

Tilbuddet er for dig, som…

  • er i aldersgruppen 18-30 år og bosat i Aarhus kommune
  • har brug for en afklaring ift. studie, erhvervspraktik
  • har behov for socialpædagogisk vejledning
  • har brug for guidning i at bo selv
  • har brug for akut overnatning (Villa Prima og UngNat)
  • har behov for at få struktureret en hverdag, med mødetider i et af vores 5 arbejdsfællesskaber (Træværkstedet, CykelDokk, Systuen, Fru Refs og Mö&Flös),
  • har behov for samtaler ved vores familieterapeut og psykolog.

Vil du være frivillig her?

I Huset Haldor søger vi altid gode og ressourcestærke frivillige i alderen 31-100 år, som indgår i hverdagen sammen med de unge og de øvrige ansatte.

 

 

 

Kontaktinformation

Kirkens Korshær
Nørre Allé 25, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 8.00 - 16.00

25432829
bt@kirkenskorshaer.dk

Kontaktperson:
Birgitte Thorup