Gruppechat.dk

Sidst opdateret: 25-02-2022 12:02

Gruppechat.dk er et rådgivningstilbud, hvor unge i alderen 12-29 år kan deltage i en gratis, online og anonym gruppechat eller et gruppeforløb.

Vi ønsker at tilbyde unge et frirum, hvor de trygt kan dele svære tanker og følelser i fællesskab med andre unge. Formålet er at tydeliggøre, at når man deler det der er svært, så opdager man, at man ikke er alene. Man opdager, at vi allesammen kan have det svært, og at det hjælper, når man deler det med nogen.

Gruppechat.dk er på den måde ikke “kun” et digitalt fællesskab, men et tilbud om støtte, tryghed og forståelse, og muligheden for at øve sig i at sætte ord på.

Gruppechat drives af Center for Digital Pædagogik.

Tilbuddet er for dig, som…

Er mellem 12-29 år og som ønsker et sted hvor du kan blive hørt og dele dine oplevelser og problemer med andre unge, samt få rådgivning og hjælp af vores rådgivere.

Vil du være frivillig her?

Hos os er vi specialiserede i det digitalpædagogiske. Og det er lige præcis dét, du får en unik mulighed for også at blive. Som frivillig i CfDP kan du arbejde med rådgivning gennem flere forskellige digitale formater.

For eksempel gruppechat, en-til-en chat, sms-chat, brevkasse eller som digital mentor. Vi støtter dig i at udvikle din professionelle faglighed i trygge rammer med sparring fra erfarne rådgivere.

Kontaktinformation

Center for Digital Pædagogik
Skanderborgvej 156, 8260 Viby J
Åbningstid: Døgnet rundt

86370400
info@gruppechat.dk