Gratis og anonym samtaleterapi samt telefonrådgivning

Sidst opdateret: 09-06-2021 10:06

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Gallo Kriserådgivning tilbyder vi gratis og anonym samtaleterapi midt i Aarhus C. Vi kan hjælpe dig med en lang række sociale- og psykiske problematikker, store såvel som små, og skulle vi ikke kunne hjælpe dig, så skal vi nok hjælpe dig med, at finde et andet sted der kan. Samtaleterapien omfatter 3 forskellige tilbud: Forløb, akutsamtaler og telefonrådgivning. 

Forløbssamtaler

Alt efter problematikken er forløbssamtalerne af forskellig længde - dette vurderes af vores terapeuter i samspil med klienten. For at komme i et forløb skal du først have en henvisningssamtale, hvorefter du vil blive kontaktet hurtigst muligt om opstart - dog har vi til tider lidt ventetid.  For at få en henvisningssamtale skal du møde fysisk op på vores adresse mandag kl. 13-17 eller mandag til fredag kl. 18-21, hvorefter du hurtigst muligt vil få en samtale. Evt. kan du ringe i forvejen indenfor førnævnte tidspunkter, og høre hvornår på aftenen det ville passe bedst. 

Akutsamtaler

Mandag mellem 13 - 17 samt mandag til fredag mellem 18 - 21 kan du komme ind og få en akutsamtale. Akutsamtalen er for dig, som står med en problematik her og nu. Du kan bare møde op ved vores dør eller ringe indenfor førnævnte tidspunkter, hvorefter vi vil prøve at finde en ledig tid til dig hurtigst muligt. 

Telefonrådgivning

Mandag mellem 13 - 17 samt mandag til fredag mellem 18 - 21 har du mulighed for at ringe på vores krisetelefon. Her kan du tale med vores frivillige om store og små problematikker samt høre mere om vores andre tilbud.  Vær opmærksom på, at man ikke kan ligge en besked på vores telefonsvarer udenfor vores åbningstid, og at det ikke er muligt at ringe med hemmeligt nr.

Tilbuddet er for dig, som…

Har brug for kriserådgivning, uanset problematik, bopæl, alder og etnicitet. Dog tager vi ikke imod personer som er påvirket af alkohol- eller stoffer.

Vil du være frivillig her?

Hos Gallo Kriserådgivning er vi hele tiden på udkig efter nye engagerede frivillige. Vi har omkring 90 frivillige tilknyttet værestedet og samtaleterapien, hvoraf størstedelen er studerende fra psykologi- social- eller pædagogfaglige uddannelser. Har du ikke en af disse fagligheder er du stadig velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale.

Du kan læse mere om at være og blive frivillig her : https://www.kriseraadgivning.dk/ny-frivillig

 

 

Kontaktinformation

Gallo Kriserådgivning
Hans Harvig Seedorffs Stræde 18E, 8000 Aarhus C
Åbningstid: 13 - 21

86188698
admin@kriseraadgivning.dk

Kontaktperson:
Steffan Frydkjær