Go'Morn Fitness

Sidst opdateret: 15-02-2022 12:02

”Go Morn” Fitness giver dig en god start på dagen, uanset om du er vant til træning, er nybegynder eller om du har behov for genoptræning. Holdet er derfor for dig, som gerne vil motionere og træne på et energifuldt, socialt og sjovt AquaFitness motionshold. Træningen på holdet er bygget op omkring forskellige øvelser, hvor puls, styrke og balance er i fokus. Øvelserne vil på en god måde give dig motion og træning af hele din krop og samtidig give dig et smil på læberne ved at opleve glæden ved bevægelse i vand. Du vil uanset din kropsbygning og vægt kunne motionere i vandet uden at overbelaste muskler og led, da vandets opdrift gør kroppen lettere og friere. Øvelserne på ”Go Morn Fitness” kan du lave i dit eget tempo og efter egne behov, så du med støtte fra instruktørerne på holdet er med til at sikre glæde og succes i din træning.

"Go Morn" Fitness tilbydes 1 gang om ugen: Torsdag kl. 08.45 - 09.30. Der er løbende tilmelding til holdet frem til 1. maj 2022.
Sidste svømmegang: 23 juni 2022

Tilbuddet er for dig, som…

Er senior og gerne vil være mere aktiv og få en god og aktiv start på dagen.

Her kan du træne i dit eget tempo og efter egne behov, så du med støtte fra instruktørerne på holdet er med til at sikre glæde og succes i din træning.

 

Kontaktinformation

Lystrup Svømning.dk
Lystrup Centervej 47C, 8520 Lystrup

26709703
cj@lystrupsvoemning.dk

Kontaktperson:
Camilla Jørgensen