Genbrugsbutik Norges Allé

Sidst opdateret: 04-06-2021 12:06

Folkekirkens Nødhjælp har i mere end 20 år haft en genbrugsbutik i Christians Sogn. Siden 2001 har Folkekirkens Nødhjælp i samarbejde med Christianskirkens Menighedspleje drevet genbrugsbutikken fra lokalerne på Norges Allé 2.

Genbrugsbutikken drives udelukkende ved hjælp af frivilligt arbejdskraft. Der er omkring 20-30 frivillige knyttet til butikken. Kunderne er både unge og gamle, rige og fattige - så genbrug er for alle. Arbejdet giver rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber og have nogle hyggelig stunder med de andre medarbejdere. Samtidig giver arbejdet i genbrugsbutikken en mulighed for at informere folk om det arbejde, Folkekirkens Nødhjælp laver rundt om i verden.

Tilbuddet er for dig, som…

Har lyst til at være frivillig i en genbrugsbutik, hvor der er masser af se til. Der er et frivillig team på 30 personer, som du kan blive en del af.

Vil du være frivillig her?

Som frivillig i genbrugsbutikken, så får du nogle vagter i genbrugsbutikken sammen med en anden (eller flere). Så passer I butikken, hjælper kunderne og hygger med hinanden.

Kontaktinformation

Genbrugsbutik Norges Allé
Norges Allé 2, 8200 Aarhus N

41727101
janne@christianskirken.dk

Kontaktperson:
Janne Dahl