Gallo gartneriets økologiske have

Sidst opdateret: 29-10-2021 12:10

Har du lyst til at være med i en stor naturskøn have, med havet lige i nærheden og skoven i baggrunden? Og har du lyst til at bidrage i et mangfoldigt og socialt arbejdsfællesskab, hvor vi er sammen om haven, og folk kan bidrage med de ressourcer og forskelligheder de har?

Gallo Gartneriet er en frivillig forening med en daglig leder. Størstedelen af de mennesker, som arbejder her, har psykisk sårbarhed som fællesnævner. Derudover er der en fast gruppe af frivillige, der lægger vejen forbi gartneriet og giver en hånd med arbejdet. I det daglige skelnes der ikke mellem ansatte og frivillige. alle der deltager i gartneriets arbejdsfællesskab regnes for medarbejdere med lige dele medbestemmelse over fordelingen og planlægningen af arbejdet.

En arbejdsdag i Gallo Gartneriet starter typisk fra kl. 9 om morgenen eller senere på dagen efter temperament.

Man møder op i arbejdstøjet og hen over en kop kaffe aftales det i fællesskab, hvilke opgaver, der skal løses i løbet af dagen.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og varierede. Der er altid græs, der skal slås, bede der skal luges eller blomster og bær, der skal plejes og plukkes. Arbejdet planlægges sådan at alle kan være med uanset forhåndskendskab til havebrug, mentalt overskud og kræfter.

Ring eller skriv en email, hvis du vil vide mere eller hvis du bare vil i gang så finder vi ud af, hvornår du kan starte.

 

 

Tilbuddet er for dig, som…

Har interesse for have og økologi.

 

Vil du være frivillig her?

Interesse for naturen, haver og andre mennekser

Kontaktinformation

Gallo Gartneriet
Rolighedsvej 6, 8240 Risskov
Åbningstid: mandag -fredag 9-15

26165198
gallogartneriet@gmail.com