Foreningen RO - Støtte til følelseslivet under fertilitetsbehandling

Sidst opdateret: 22-09-2022 10:09

Foreningen RO er en frivillig forening, der ønsker at sikre kvalificeret støtte til følelseslivet til alle i fertilitetsbehandling.

Vi tilbyder telefonisk råd og vejledning 3 dage ugentligt, hvor du kan henvende dig med spørgsmål eller ønske om sparring i forhold til de tanker og følelser du måtte opleve, der er relateret til din fertilitetsbehandling.

Derudover tilbyder vi netværksgrupper til alle i fertilitetsbehandling. Netværksgrupperne afholdes online, og du kan derfor deltage fra hele landet. Som deltager bliver du matchet til den netværksgruppe, der passer til dig, og der vil være en koordinator tilknyttet din gruppe til at hjælpe med at facilitere forløbet.

Ønsker du at høre mere om vores aktiviteter og tilbud, så kontakt os på mailen kontakt@foreningenro.dk

Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.foreningenro.dk 

Tilbuddet er for dig, som…

  • Skal til at starte i fertilitetsbehandling, eller til dig der har været i gang i en længere periode. Du kan kontakte os for sparring omkring de tanker, følelser og overvejelser du måtte gå med, men du kan også kontakte os for at få et netværk af ligesindede, der forstår din situation.

Du kan både være tilknyttet en offentlig eller en privat klinik for at deltage i vores aktiviteter. Alle aktiviteter er gratis at deltage i.

Kontaktinformation

Foreningen RO
, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Mandag og tirsdag fra kl. 8.30 - 14.00 og torsdag fra kl. 19.00 - 21.00

42744688
kontakt@foreningenro.dk