Foreningen Gadeliv -

Sidst opdateret: 29-09-2022 10:09

Foreningen Gadeliv tilbyder workshops i demokrati og civilsamfundet ligesom vi arbejder med kunst og litteratur som udtryksform og selvhjælps mulighed.

Vi tilbyder også social beskæftigelse som du kan læse om længere nede i teksten eller søge yderligere oplysninger om i kompasset.

Deltagerne er voksne med en eller flere problemer som hjemløshed, misbrug, psykisk sygdom og/eller andre sociale problemstillinger. Der er forskellige indgange til de forskellige tilbud.

Povertywalk, du skal henvende dig personligt på Gadelivs kontor og bede om en personlig samtale med Rune Thorslund, der er koordinator på Povertywalk. Det vil være en fordel at ringe til Rune og få en aftale om samtalen på tlf. 4233 9803

Pant for Pant, du skal henvende dig personligt på Gadelivs kontor og bede om en personlig samtale med Alla Larsen, der er koordinator for Pant for Pant. Det vil være en fordel at ringe til Allan og få en aftale på tlf. 2556 0055

Sydhavns Pedeller, du skal henvende dig personligt på Gadelivs kontor og bede om en personlig samtale med Allan, Rune eller Ove. Du kan med fordel møde op om mandage, onsdage eller fredage hvor SydhavnsPedeller arbejder. Der kan du nemlig møde en af sjakbajserne, Jannick Syppli Nielsen eller Aske Krammer og få en samtale med dem og måske endda komme i arbejde med det samme.

Sydhavnens Ambassadørkorps rekrutterer udelukkende medlemmer som vi allerede kender fra en af ovenstående aktiviteter. Korpset ledes af Ove Abildgaard, tlf. 22941416.

Herberget Skrænten er et bolig og aktivitetstilbud til hjemløse. Der bor 10 hjemløse på Skrænten. Visitation foretages udelukkende af Ove Abildgaard, der også er formand og projektkoordinator for Foreningen Gadeliv. Oves tlf. nr. er 22941416

OM FORENINGEN GADELIV:

Foreningen Gadeliv blev stiftet i september 2011.

Foreningen blev stiftet for at kunne starte projektet PovertyWalk. Gadelivs stiftere var alle medarbejdere i det kommunale Værestedet, hvor brugerne ønskede sig noget beskæftigelse med mening og hvor de kunne bruge deres viden om at leve på gaden. Det blev hurtigt en succes og vi har i årene beskæftiget over 70 forskellige mennesker som guider.

Povertywalk gav lyst til mere og vi har siden udviklet os med flere arbejdspladser og et herberg for hjemløse.

I 2022 rummer foreningen arbejdsfællesskaber som: Povertywalk, SydhavnsPedeller, Pant for Pant og Sydhavnens Ambassadørkorps. Desuden arrangerer vi foredrag, demokratidage og kulturdage med fokus på gadelivets mennesker.

I august 2022 har vi godt 60 medarbejdere, heraf 58 med socialt frikort. Foreningen Gadeliv arbejder også som naboskabere. Sydhavnens Ambassadørkorps arbejder både med dialog og løsning af praktiske opgaver i kvarteret. Formålet er at sikre at de udsattes tilbud fortsat kan eksistere i kvarteret, der er under eksplosiv udbygning.

Tilbuddet er for dig, som…

  • Er 25+ og har en eller flere problemer som hjemløshed, misbrug, psykisk sygdom og/eller
    andre sociale problemstillinger. Der er forskellige indgange til de forskellige tilbud.

Vil du være frivillig her?

Vi søger ikke frivillige pt., men du er altid velkommen til at komme forbi og høre nærmere om mulighederne for at deltage i vores fællesskaber, både i form af beskæftigelse og i form af kunst, kultur og demokratiske udtryksformer.

Kontaktinformation

Foreningen Gadeliv
Jægergårdsgade 164B, 8000 Aarhus C
Åbningstid: Alle hverdage og lidt til mellem 9 - 14

22941416
gadeliv.aarhus@gmail.com

Kontaktperson:
Ove Abildgaard